Milyen jelei vannak egy abortusznak?
Barnázáas még OK, azt jelzi, hogy pihenned kell. Az élénk, piros vér gáz, azonnal ügyelet. Emellett ha nagyon görcsöl a hasad, az még lehet indító jel.
Mondjuk nekem most a 14-15. hétig olyan szintű görcseim voltak, hogy azt hittem többször is, hogy elvetélek, és végig zárt volt a méhszáj- így ez is lehet alkat, de ilyenkor azért biztos, ami biztos, méhszájat kell nézetni.
Emeld meg a magnéziumbevitelt, és ne a sztárolt magneB6-ot edd, mert az drága, és semmit nem ér, magnesium citricii 500mg, receptre 185 Ft 10 db, és ez kb 4-5 napra elég.
Az abortusz jelentese veteles, a terhesseg megszakadasa. Van spontan abortusz, ez az elhalt terhesseget jelenti, amit vagy muvi uton kell befejezni (missed ab), vagy lezajlik magatol. A terhesseg megszakitasa mas, igaz, az is az abortusz kategoriaja, csak abban az esetben elo terhessegrol van szo.
Kerdezo! Nekem semmilyen tunet nem jelezte a vetelest. Egesz egyszeruen nem volt szivhang a 12. heti UH-on. Missed ab lett a vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!