Érez fájdalmat egy abortált gyermek, akkor is ha ezt nem tudja kifejezni? -pl. : Nem sír, nem tud ellenállni.
Tudod mit? Teljesen igazad van!!!
Nem is tudnék jobban egyetérteni. :)
Akkor szerinted embert ölni nem bűn?
Levezetem, mire gondolok:
Az élet a fogantatással kezdődik, ugyanis két egyénből abban a pillanatban már egy harmadik lesz, ahogy a fogantatás megtörténik-->ez a harmadik egyén genetikailag, biológiailag 100%-ban emberi lény, pont ugyanolyan, mint te vagy én. Nah már most, ha ez az egyén pont ugyanolyan mint bármelyik más emberi egyed és azt mondjuk, hogy minden erőszakos cselekedet, ami az emberi élet ellen irányul, bűn, akkor bizony ez alól az abortusz sem kivétel. Tehát ha te az mondod, hogy a te erkölcseid szerint az abortusz nem bűn, akkor azzal azt is kijelented, hogy embert ölni nem bűn. Így van?
Meg kellene már érteni, hogy az emberi élet minden körülmények között emberi élet, akkor is ha az élet egy kezdeti szakaszában van valaki, mint az embrió, vagy gyerek korban van éppen, vagy középkorú férfi, vagy idős asszony, vagy fekete, vagy sárga, vagy hupikék. Azt pedig nem hiszem, hogy mindenki úgy lesz terhes, hogy közben felelősségteljesen élte a szexuális életét. Ez csak az estek nagyon elenyésző része. És az is igaz sajnos, hogy valaki védekezésre használja az abortuszt. Én is ismerek nem egy nőt, akinek már a sokadik abortusza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!