Mit csinaljak? A szívem szakad meg.
Figyelt kérdés
22 éves vagyok párom 25 7éve vagyunk együtt van egy 14 hónapos kisfiúnk. teherbe estem most albérletbe lakunk uncsimékkal közösen sokat kell fizetni. azelőtt anyósnál laktunk.külön épületbe ami egy kis lyuk volt szoba konyha.nem tudom.eldönteni meg tartsam e a babát vagy sem.ha bele gondolok h elvetetem beleorulnék. ha abba gondolok h megtartom mi lesz velem 2 kis gyerekkel? párom dolgozik nem.sokat tud tudna segíteni. de itt van bennem a kisélet ami belőlünk van és nem akarom.....párom azt mondja az én döntésem mindenben támogat2015. szept. 3. 22:15
21/28 anonim válasza:
A kérdésben írt "külön épületbe ami egy kis lyuk volt szoba konyha" - 2 gyerekkel? Na, az emberes menet lesz...
22/28 anonim válasza:
A párod magatartása nekem nem tetszik. Mi az, hogy a te döntésed??? Azt már nem, ez nem lehet egy ember felelőssége, ha együtt csináltátok. Aztán ha megtartod és nincs pénz, majd a te hibád lesz. Ha elveteted, és hiányozni fog, az is a te hibád. Ezt ne engedd.
Közös gyerek, közös döntés. Meg kell beszélnetek és kész, csak ti együtt tudjátok eldönteni, mit tudtok adni neki, hogyan tudtok élni, nem vadidegenek egy anonim oldalon.
23/28 anonim válasza:
Minek gyartjatok a gyerekeket, ha mar igy sem tudok egyedul megelni?(uncsiteso?anyos?)
24/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó dugulj el ilyen kommentekre nem vagyok kíváncsi..... nem gyártjuk a gyerekeket. nagyon kiváncsi lennék h neked van saját ház stb.ha igen gratulálok hozzá.nem mindenki születik olyan családba h a segge alá tesznek házat kocsit mindent. beszéltünk párommal ő nem szeretné elvetetni a babát de nem is akarja rám erőszakolni.
2015. szept. 8. 22:09
25/28 anonim válasza:
Mert faj az igazsag. De nem baj, jol csinalod!
26/28 A kérdező kommentje:
akkor koccolj le.közöd semmi
2015. szept. 8. 22:29
27/28 anonim válasza:
Fogsz te meg sirni..., de legyen. Felelotlen hulye.
28/28 A kérdező kommentje:
most komolyan mi bajod? ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne irj.....
2015. szept. 9. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!