Mit csináljak, ha a szívem szakad meg ezért a lányért?
Figyelt kérdés
Az alábbi a helyzet: Nagyon szeretem, szimpatikus meg minden, de nagyon messze lakik tőlem, Karácsony előtt készülök meglátogatni. De amiket ír az borzalmas. Nem akar élni, meg akar halni, borzasztóan padlón van és ami a legrosszabb, hogy az anyjától kell félnie. Nem normális az a nőszemély és én nagyon aggódok emiatt a lány miatt, hogy teljesen totál kikészíti idegileg. Családon belüli erőszak szinte ami vele történik, lelki és fizikai terror. Mit tehetnék én innen 300 km-re tőle?2014. dec. 6. 18:14
2/7 A kérdező kommentje:
1-es légy tekintettel a kérdés komolyságára te idióta barom!
2014. dec. 6. 18:17
3/7 anonim válasza:
Semmit. Ne avatkozz bele.. Tanuld meg használni az Igen/Értem/Szomorú kifejezéseket. Ne csöppögj bele az ilyenekbe, mert nagyon hamar Friendzone-ba kerülhetsz.. Tapasztalatból mondom.. Légy mégértő, adj neki igazat stb..De ne írj neki semmi konkrétumot.. Segíteni nem fogsz tudni, maximum annyit, hogy kibeszélheti neked magából. 18/f
4/7 anonim válasza:
Ha ilyen szépen kéred...De ha ennyire felizgatod magad az tényleg a szívedre megy és talán egy gyengébb nyugtatót se ártana ha felírna neked a pszichiáter.
5/7 anonim válasza:
#3 Fulladj meg. A kérdező törődni akar egy másik emberrel, nem csak a farkán táncoltatni a nőszemélyt.
6/7 anonim válasza:
Segíts neki ,támogasd lelkiekben, tudom nehéz ,de próbáld meg. A sors nem hiába hozott össze vele ,lehet,hogy azért ,mert pont most rád van szüksége, azt hogy mit kell tenned ,azt neked kell tudnod ,hogy meddig mész el.
Gondolok itt arra ,hogy meglátogatod ,mert bár 300km ,de kit érdekel ilyenkor..nem? Vagy ha el akarod menekíteni ,vegyél ki egy szobát valahol és menjetek oda, kiránduljatok ,sétáljatok, mozdítsd ki pár napra ,de ha más nem pár órára, lehet az is hatalmas segítség, és nem utolsó sorban láthatnád is.
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretném meglátogatni mihamarabb.
2014. dec. 6. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!