Mit csinaljak? A szívem szakad meg.
Örülök! Az egész világ szebb és jobb lett ettől a döntéstől.
".nem tudom.eldönteni meg tartsam e a babát vagy sem.ha bele gondolok h elvetetem beleorulnék. ... párom dolgozik nem.sokat tud tudna segíteni. de itt van bennem a kisélet "
Látom, jól elszórakoztatják egymást a magzatvédők:)
Kedves Kérdező, akkor komolyan veszem a kérdésed:)
Szerintem az embernek első sorban a valóságra van szüksége, nem "kancsalul festett egekre"...
Na, a valóság meg a Te esetedben - azt alapul véve, amit itt leírtál magatokról - úgy néz ki, hogy:
1, Semmi etikátlan sincs benne, ha a megtartás mellett döntesz, hisz egyikőtök sem volt határozottan ellene, magyarán nincs közvetlen ok nem megtartani.
2, Viszont azzal kalkulálhatsz, hogy ha megtartod, arra kevesebb az esély, hogy a gyerek 6 éves korában még együtt lesztek.
(ezt abból gondolom, hogy egyfelől, ma a magyarok többségét 6 éves korában már nem a két vér szerinti szülője neveli - szóval eleve is kevesebb lenne az esély 50%-nál - aztán erre jön rá, hogy a párod nyilván nem elvi magzatvédő beállítottságú (ha az lenne, nem azt mondaná, hogy a "te döntésed, ő mindenben támogat"). Ez gyakorlatilag egy passzív deklaráció a részéről kvázi "azt csinálsz, amit akarsz, nekem tök mindegy", ami igen csak át szokott értékelődni az x-edik át nem aludt éjszaka, vagy a kényszerből vállalt másodállások hatására...
Na, kb ez a realitás.
Persze kívánom, hogy nektek szerencsétek legyen:) - hisz mondom, nincs valós érv egy terhesség megszakítására, ha egyik fél sem ellenzi határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!