Mit csinaljak? A szívem szakad meg.

Figyelt kérdés
22 éves vagyok párom 25 7éve vagyunk együtt van egy 14 hónapos kisfiúnk. teherbe estem most albérletbe lakunk uncsimékkal közösen sokat kell fizetni. azelőtt anyósnál laktunk.külön épületbe ami egy kis lyuk volt szoba konyha.nem tudom.eldönteni meg tartsam e a babát vagy sem.ha bele gondolok h elvetetem beleorulnék. ha abba gondolok h megtartom mi lesz velem 2 kis gyerekkel? párom dolgozik nem.sokat tud tudna segíteni. de itt van bennem a kisélet ami belőlünk van és nem akarom.....párom azt mondja az én döntésem mindenben támogat

2015. szept. 3. 22:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%

Örülök! Az egész világ szebb és jobb lett ettől a döntéstől.

[link]

2015. szept. 4. 21:18
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

".nem tudom.eldönteni meg tartsam e a babát vagy sem.ha bele gondolok h elvetetem beleorulnék. ... párom dolgozik nem.sokat tud tudna segíteni. de itt van bennem a kisélet "

Látom, jól elszórakoztatják egymást a magzatvédők:)

2015. szept. 5. 07:37
 13/28 anonim ***** válasza:
32%
fáj neked, 12 elvileg "nő"? te csak pontozz lefele, azzal igazold a magad életellenes tetteid
2015. szept. 5. 07:59
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
12-14: tehát nem csak a magzatokat akarod eltávolíttatni, hanem a párkapcsolatokat is meg akarod mételyezni, mint önjelölt statisztikus. 100%-ban. Egyszer talán rájössz, hogy ettől neked semmi sem lesz jobb, csak a saját keserűséged öntöd rá a világra - 100%-ban. Küzdjél inkább azért, hogy normális emberi életet élj. És fejezd be a pontozást, a "tanácsadást" is, mert attól sem lesz jobb- ez is 100%-ban így van.
2015. szept. 5. 09:37
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Kedves #15, köszönöm szíves tanácsaid:))) - de tudod, mindenkinek pont ugyanannyi joga van megfogalmazni a véleményét, mint neked magadnak... és ez 100% :)))
2015. szept. 5. 10:07
 16/28 A kérdező kommentje:
nem szórakoztatok senkit. csak szükségem volt bíztató szavakra.
2015. szept. 5. 13:48
 17/28 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező, akkor komolyan veszem a kérdésed:)

Szerintem az embernek első sorban a valóságra van szüksége, nem "kancsalul festett egekre"...

Na, a valóság meg a Te esetedben - azt alapul véve, amit itt leírtál magatokról - úgy néz ki, hogy:

1, Semmi etikátlan sincs benne, ha a megtartás mellett döntesz, hisz egyikőtök sem volt határozottan ellene, magyarán nincs közvetlen ok nem megtartani.

2, Viszont azzal kalkulálhatsz, hogy ha megtartod, arra kevesebb az esély, hogy a gyerek 6 éves korában még együtt lesztek.

(ezt abból gondolom, hogy egyfelől, ma a magyarok többségét 6 éves korában már nem a két vér szerinti szülője neveli - szóval eleve is kevesebb lenne az esély 50%-nál - aztán erre jön rá, hogy a párod nyilván nem elvi magzatvédő beállítottságú (ha az lenne, nem azt mondaná, hogy a "te döntésed, ő mindenben támogat"). Ez gyakorlatilag egy passzív deklaráció a részéről kvázi "azt csinálsz, amit akarsz, nekem tök mindegy", ami igen csak át szokott értékelődni az x-edik át nem aludt éjszaka, vagy a kényszerből vállalt másodállások hatására...

Na, kb ez a realitás.

Persze kívánom, hogy nektek szerencsétek legyen:) - hisz mondom, nincs valós érv egy terhesség megszakítására, ha egyik fél sem ellenzi határozottan.

2015. szept. 5. 20:02
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
Minden esetben megtartanám.!!!
2015. szept. 6. 15:32
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem az a baj h kicsi helyen laktok, hanem h uncsitesoval, ok mit szolnak ha lesz meg egy babalako?
2015. szept. 7. 16:54
 20/28 A kérdező kommentje:
nem szólnak bele.de mire a pici érkezik addigra vissza megyünk anyoseknal
2015. szept. 7. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!