Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanátok a magzatot ha...

Megtartanátok a magzatot ha nem emlékeznétek arra hogy kitől van?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömmel törtent. A barátja külföldön van, hűséges típusú. Elment egy buliba ahol nem tudja mi történt vele, állítólag nem ivott. De kiesett pár óra a buliból neki. Nem is gondolkozott rajta hogy bármi történt volna vele, de késett neki csinált egy tesztet és pozitív lett. A pasijától aki külföldön van nem lehet. A többiek akikkel bulizott sem tudják hogy kivel volt, vagy hogy került haza. Ti ilyen helyzetben megtartanátok a magzatot ha párotok lenne, és nem tudnatok mi tortent a kieső időben?
2015. aug. 13. 17:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azért csinált, mert pontos neki. Az ilyen gondolkodás miatt fél ő is.
2015. aug. 13. 18:47
 12/22 anonim ***** válasza:
5%
Nézd, ha a partnerem külföldön van, akkor nem élek némi eletet. Ha nem élek némi életet, nem eshetek teherbe. Ha nem eshetek teherbe, kizart, hogy egyáltalán megfordult on a fejemben a terhességi tesz
2015. aug. 13. 19:07
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
12-es az szép és jó de ha késik valakinek az első kérdése a dokinak az lesz hogy csinált tesztett?! Amúgy meg sokaknak van vérzése meglévő reheség alatt szóval lehet előtte együtt volt a párjával és csak most vált neki gyanussá a dolog.. Nem tudhatjuk.. nem tartanám meg ha tényleg úgy történt ahogy leírtad.. sajnálnám de nem tudnèk ezzel együtt élni ..
2015. aug. 13. 21:58
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy halványan emlékszik, hogy nem csak dominóztak és csapdlecsacsiztak.
2015. aug. 13. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

12, a mai vilagban, pedig barmi elofordulhat , nem csoda, hogy tesztet vett.

Ha nekem kiesnenek orak, es meg azt se tudnam, hogy kerultem haza, emelle kesne a mensim en is gyanakodnek.

Amugy nem tartanam meg.

2015. aug. 14. 00:10
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Én a párommal beszélném ezt meg első körben, ez kettőnk ügye. Nem tudom, mit tennék, nagyban függne a döntésem az ő véleményétől, reakciójától is. Egy ilyen horderejű döntést nem hoznék meg egyedül, az biztos.

Az biztos, hogy nem titkolnám el előle a történteket, mert előbb vagy utóbb úgyis kiderül, hogy volt abortuszom (a következő terhességnél belekerül a kiskönyvbe, ami elég könnyen a férj kezébe kerülhet), és akkor még nagyobb bajban lennék. Egy kapcsolat alapja az őszinteség, egy-egy ilyen nehéz helyzetben derül ki igazán, mennyire erős a kötelék a két ember között.

2015. aug. 14. 12:21
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Egy csomó történet kering hasonló helyzetekről, amikor a lányokat elkábították és megerőszakolták. Nem science-fiction.

Mivel buliban volt és van pár óra, amire nem emlékszik, és nem jött meg a menstruációja, ami pontos, egyértelmű, hogy tesztet csinál, nincs ebben semmi hihetetlen. :)

Kérdező, nem tartanám meg. Azért mert teljesen biztos, hogy nem a páromtól van, innentől kezdve, viszont tökmindegy, hogy kitől. Én HIV-tesztet is csináltatnék.

2015. aug. 14. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
hihető - ezért is írták sokan, hogy bűntény! fel is kéne jelenteni azokat az alakokat. A lány meg elbúcsúzhat a hűséges barátjától - akármit csinál. Nem kellett volna ilyen züllött buliba menni nélküle. Ezzel elvesztette a hűséges barátját.
2015. aug. 14. 14:38
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Első lépésként feljelentést tennék aztån abortusz,s természetesen a påromnak is elmondanám.Semmi szín alatt nem tartanám meg.
2015. aug. 14. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem feltétlenül kell egy bulinak züllöttnek lennie. Mindenkinek él a fejében a kép "AZ Erőszaktevőről".

Nos, nem úgy néz ki.

Nekem az volt a szerencsém, hogy az unokatestvérem volt a kidobó. Ugyanis a fickó simán "kikisert", és elő akarta adni, hogy a barátnője vagyok..

2015. aug. 15. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!