Megtartanátok a magzatot ha nem emlékeznétek arra hogy kitől van?
12, a mai vilagban, pedig barmi elofordulhat , nem csoda, hogy tesztet vett.
Ha nekem kiesnenek orak, es meg azt se tudnam, hogy kerultem haza, emelle kesne a mensim en is gyanakodnek.
Amugy nem tartanam meg.
Én a párommal beszélném ezt meg első körben, ez kettőnk ügye. Nem tudom, mit tennék, nagyban függne a döntésem az ő véleményétől, reakciójától is. Egy ilyen horderejű döntést nem hoznék meg egyedül, az biztos.
Az biztos, hogy nem titkolnám el előle a történteket, mert előbb vagy utóbb úgyis kiderül, hogy volt abortuszom (a következő terhességnél belekerül a kiskönyvbe, ami elég könnyen a férj kezébe kerülhet), és akkor még nagyobb bajban lennék. Egy kapcsolat alapja az őszinteség, egy-egy ilyen nehéz helyzetben derül ki igazán, mennyire erős a kötelék a két ember között.
Egy csomó történet kering hasonló helyzetekről, amikor a lányokat elkábították és megerőszakolták. Nem science-fiction.
Mivel buliban volt és van pár óra, amire nem emlékszik, és nem jött meg a menstruációja, ami pontos, egyértelmű, hogy tesztet csinál, nincs ebben semmi hihetetlen. :)
Kérdező, nem tartanám meg. Azért mert teljesen biztos, hogy nem a páromtól van, innentől kezdve, viszont tökmindegy, hogy kitől. Én HIV-tesztet is csináltatnék.
Nem feltétlenül kell egy bulinak züllöttnek lennie. Mindenkinek él a fejében a kép "AZ Erőszaktevőről".
Nos, nem úgy néz ki.
Nekem az volt a szerencsém, hogy az unokatestvérem volt a kidobó. Ugyanis a fickó simán "kikisert", és elő akarta adni, hogy a barátnője vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!