Normális a harag és neheztelés a partner irányában, amennyiben racionális érvek alapján nem vállalja a gyermeket?
Khmmm... Hogy kik itt a lepontozók?
Az ész és mindenféle védekezés nélkül d.gó, majd felelősséget NEM vállaló, "én nem tehetek róla" szöveget nyomó hímnemű társaink.
Normalis
Aztan majd mashogy fogod latni kesobb ugy ertem tisztabban.
Ugye varandos vagy es nem a megszakitas utan??
Erzekenyebb az ember.Gondold vegig logikusan hogy igaza van e?hogy negoldhato lenne e az anyagiak.
De csak hogy tudd : ha megtartod nincs olyan hogy nem valallja.
Persze, hogy normális, amit érzel. Együtt jóban és rosszban, és ha gyermeket nemzett, őérte is felelősséggel tartozik. Őszintén, én még olyat nem láttam, hogy konkrétan egy gyermek felnevelése _miatt_ került volna valaki kilátástalan anyagi helyzetbe.
Igen, haragudnék, megbocsáthatatlanul egy olyan emberre, aki megölné a saját gyermekét, mert nem vállalja a felelősséget érte. Ha még előtte vagy.....
felkerestél már egyedülálló anyákat támogató alapítványt, családsegítőt, bárkit?
Normális a harag és neheztelés a partner irányában, amennyiben racionális érvek ellenére vállalja a gyermeket?
Na, ezt csak azért kérdezem, mert amíg egy kapcsolat fenntartásához 2 ember kell, addig a szakításhoz elég 1 is - bármelyik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!