Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Normális a harag és neheztelés...

Normális a harag és neheztelés a partner irányában, amennyiben racionális érvek alapján nem vállalja a gyermeket?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 14:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Normalis. Ha annyira racionalis, akkor miert gyartotta le?
2015. aug. 2. 16:17
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
#11. Ott a pont!!!!!
2015. aug. 2. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
31%

Khmmm... Hogy kik itt a lepontozók?

Az ész és mindenféle védekezés nélkül d.gó, majd felelősséget NEM vállaló, "én nem tehetek róla" szöveget nyomó hímnemű társaink.

2015. aug. 2. 17:20
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
#13, " szöveget nyomó hímnemű társaink." - nyilván igazad van, kedves nősténynemű társunk...
2015. aug. 2. 17:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. én nem tudnék együtt lenni olyannal aki nemvállalja a saját gyerekét, nekem ez elfogadhatatlan, de van akinek nem.
2015. aug. 2. 18:52
 16/22 anonim ***** válasza:
8%

Normalis

Aztan majd mashogy fogod latni kesobb ugy ertem tisztabban.

Ugye varandos vagy es nem a megszakitas utan??

Erzekenyebb az ember.Gondold vegig logikusan hogy igaza van e?hogy negoldhato lenne e az anyagiak.

De csak hogy tudd : ha megtartod nincs olyan hogy nem valallja.

2015. aug. 2. 23:24
 17/22 anonim ***** válasza:
8%
Az érzéseinkhez jogunk van. Egy gyerek életéről, megszületéséről addig dönthetünk, amíg nem fogant meg. Sokan nőnek fel nehéz körülmények között - de szeretetben... és sokan, akiknen bőven van, csak épp valódi szeretetet, odafigyelést nem kapnak. Nem tehetjük tönkre a gyerek életét? De megölni jogunk van? Nem értem....
2015. aug. 3. 03:35
 18/22 anonim ***** válasza:
27%

Persze, hogy normális, amit érzel. Együtt jóban és rosszban, és ha gyermeket nemzett, őérte is felelősséggel tartozik. Őszintén, én még olyat nem láttam, hogy konkrétan egy gyermek felnevelése _miatt_ került volna valaki kilátástalan anyagi helyzetbe.

Igen, haragudnék, megbocsáthatatlanul egy olyan emberre, aki megölné a saját gyermekét, mert nem vállalja a felelősséget érte. Ha még előtte vagy.....

felkerestél már egyedülálló anyákat támogató alapítványt, családsegítőt, bárkit?

2015. aug. 3. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Normális a harag és neheztelés a partner irányában, amennyiben racionális érvek ellenére vállalja a gyermeket?

Na, ezt csak azért kérdezem, mert amíg egy kapcsolat fenntartásához 2 ember kell, addig a szakításhoz elég 1 is - bármelyik fél.

2015. aug. 3. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
44%
A parod ugy gondolta, hogy nem tudnatok felnevelni meg egy gyereket tisztessegesen. Szerinted nincs igaza?
2015. aug. 3. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!