Mi történik abortusz után?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy terhes vagyok, pici rá az esély mert védekeztünk óvszerrel, de késik... Holnap veszek tesztet. Az a kérdésem, hogy mi történik abortusz esetén? Azonnal kapok időpontot? Szexelni mikor lehet legközelebb? Tudom, hogy az orvos majd mindent elmond, de mivel még nem voltam dokinál, ezért nem tudom ezekre a válaszoltak.. Csak szeretnék tervezni előre, ha úgy történik...2015. júl. 31. 16:51
31/40 anonim válasza:
#32, csak a labor van külön, a 12 óra ápolási díj benne van a műtét árában. (a labor az olyan 8 eFt körül van)
Mint említettem, ez egy drága hely, a Róbertben pl. 90 eFt a műtét 12 órás ápolással (per "nőgyógyászati kisműtét")
De még a bécsi magánklinikán is "csak" 150-200 eFt tokkal-vonóval
32/40 A kérdező kommentje:
# 29, munka előtt és után is lehet nemi életet élni. Hétfőn tudok csak tesztet venni.
2015. aug. 1. 14:32
33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, látom, hogy van gyógyszeres megoldás is.
2015. aug. 1. 14:33
34/40 anonim válasza:
Igen, külföldön, magyarországon illegális
35/40 anonim válasza:
Na ya... Bécsben van gyógyszer is, nincs 2 kötelező védőnői pofavizit se, eleve a beágyazódástól(!) számított 12. hétig (magyar számítás szerint az utolsó menstruációhoz képesti 15-16. hétig) végezhető el a beavatkozás, és szülői beleegyezést csak 14(!) éves kor alatt kérnek... azt megy a nagyrőköny a a vélhetően évi 5-10 ezres nagyságrendű "abortusz-turizmuson"...
36/40 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal kényelmesebb. A laborvizsgálat az altatás miatt kell gondolom, gyógyszeres kezelés mellett az nem szükséges?
Most már igazán megjöhetne...
2015. aug. 2. 18:04
37/40 anonim válasza:
na, lett valami? :) (gondolom nem...én is voltam már hasonló helyzetben de csak túlparáztam az egészet)
38/40 A kérdező kommentje:
Hát a teszt negatív, de még mindig nem jött meg. Holnap veszek egy újat. Mennyi időre vissza mutatja ki? Péntek óta nem szexeltünk úgy.
2015. aug. 4. 20:04
39/40 A kérdező kommentje:
Ma megjött, rég örültem valaminek ennyire :D :D :D :)))))
Köszönöm mindenkinek!!
2015. aug. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!