Mi történik abortusz után?
Figyelj.. először az orvos megállapítja a terhességet. De ezt szerintem csak akkor teszik meg ha már van szivhang, azaz 2-3 menzesz kimaradás után. Onnantól szerintem kb 1 hét de max másfél. Szóval nem érdemes szaladni sem orvoshoz.
Hogy mennyire fog fájni... hát, ezt a részét nem tudom de gondolom tágítanak valamennyire, az gondolom érezhető azért.
De még nem is teszteltél. Azt írod vedekeztetek ovszerrel, nyilván megfelelő használat mellett sem 100%-os de azért ennyire ne ugorj előre szerintem, előbb egy teszt jól jönne.'
először az orvos megállapítja a terhességet. De ezt szerintem csak akkor teszik meg ha már van szivhang, azaz 2-3 menzesz kimaradás után.
Köszönöm, szerintem más témában írj válaszokat. 3 hónap után nem végeznek el abortuszt... Ha szívdobogás van, akkor már késő. A fogamzás utáni 3. napon meg tudja a doki állapítani a terhességet. A tesztek pedig 24 órán belül eredményt adnak. utolsóban nem vagyok biztos.
Te meg szerintem tajekozodj mielőtt válaszokat oltogatsz.
6-7 hetes a terhesség ha van szivhang. 12 hetes korig csinálnak abortuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!