Mi történik abortusz után?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy terhes vagyok, pici rá az esély mert védekeztünk óvszerrel, de késik... Holnap veszek tesztet. Az a kérdésem, hogy mi történik abortusz esetén? Azonnal kapok időpontot? Szexelni mikor lehet legközelebb? Tudom, hogy az orvos majd mindent elmond, de mivel még nem voltam dokinál, ezért nem tudom ezekre a válaszoltak.. Csak szeretnék tervezni előre, ha úgy történik...
2015. júl. 31. 16:51
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Csakis magánhelyre megyek. Sose voltam/leszek semmiben ami állami.
2015. júl. 31. 20:06
 22/40 anonim ***** válasza:
72%

"Ha szívdobogás van, akkor már késő. A fogamzás utáni 3. napon meg tudja a doki állapítani a terhességet. A tesztek pedig 24 órán belül eredményt adnak. "

Tényleg ennyire fogalmad sincs az egészről?

A fogantatás utáni 3. napon nincs az az ember vagy gép, ami meg tudná állapítani, hogy terhes vagy, mivel biológiailag ekkor még létre sem jön a terhesség!

A fogantatás után 3 nappal még csak a petevezetődben vándorol két kicsi egyesült és útközben osztódó sejt, 7 nap kell míg leérnek a méhedbe és ott megkezdődik a beágyazódás.

A beágyazódás után kezd el termelődni a HCG hormon, amit a TESZT kimutat (aktus után úgy 14 nappal vagy ekkor).

Ilyenkor még az orvos NEM lát semmit, max. felritkulást.

Abortuszra pedig egészen addig nem is mehetsz, míg az élő terhességet nem igazolták ultrahang vizsgálattal!

Az élő terhesség pulzálás (köznyelven szívhang) megfigyelhetőségét jelenti.

Magánkórházban olyan 300-500 ezer közötti összegre számíts.

2015. júl. 31. 20:18
 23/40 A kérdező kommentje:
Hát látod, ennyire. Amiket írtam azokat ma olvastam, rákeresve. Remélem nincs gond. Ha van, akkor a pénz nem számít, csak a legkevésbé fájjon és legyek minél hamarabb túl rajta és éljem tovább az életemet. De ilyet soha többet nem akarok!!!
2015. júl. 31. 20:24
 24/40 anonim ***** válasza:

csak átfutottam

de az esemény utánai tabletta is megoldás..(72 órán belül)

ne az abortuszt tervezd, mert még be is vonzod magadnak..

ha meg külföld, ott még lehet injekciós megoldás is van

2015. júl. 31. 21:43
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor történt, mert naponta élek szexuális életet, mindig gumival. 33 napja nem jött eddig meg, előző menstruációim 31 nap után jöttek meg... Mindig védekeztem gumival.. lehet csak késik valami miatt. Reméljük :)
2015. júl. 31. 22:10
 26/40 anonim ***** válasza:
És az esetleg eszedbe jutott, hogy csinálj egy tesztet?
2015. júl. 31. 22:14
 27/40 A kérdező kommentje:
Igen, írtam, hogy holnap veszek.
2015. júl. 31. 22:22
 28/40 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett az eredmény.
2015. júl. 31. 22:43
 29/40 anonim ***** válasza:

#22 "Magánkórházban olyan 300-500 ezer közötti összegre számíts." - ezeket a zöldségeket honnan veszitek?

[link]

150 eFt. És ez nem egy olcsó hely...

2015. aug. 1. 09:30
 30/40 anonim ***** válasza:

31,

ápolás külön, megelőző vizsgálatok külön, labor külön... ezeknek mind-mind ára van, amit nem tartalmaz a műtét ára.

2015. aug. 1. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!