Mesélnétek abortuszos élményeitekről?
Nagyon nagy élmény volt! Én vittem a sós ropogtatnivalót, a másik két szobatársam hozta a kólát és sört. A hangulat fenomenális volt, egész éjjel csak röhögtünk és beszélgettünk. Tényleg élmény volt...
Megragadtad a lényeget. Csak gratulálni tudok.
Egy élmény nem csak pozitív lehet...
Aki nem tudja értelmezni a kérdést, az görgessen tovább, ne pedig itt vergődjön. Továbbá a primitív válaszokat jelentem. Köszi a megértést.
1es valaszolokan igaza van!!
Kérdező,Szerinted ez bárkinek is élmény?? Szobatárs kevésbbé a legfontosabb!!
Azert el ne feledkez nem nyaralni vagy kirándulni mész oda!!
Itt nem mi vagyunk a primitívek,hanem te kérdező aki abortuszta készül es nem az abortusz menetére kivancsi hanem arra hogy milyen élmény?es Milyenek a szobatársak!
5en voltunk, egy oreg no akin soha nem volt bugyi terpesztett egyfolyata a jajj istenemet nyomta az ejszaka kozepen, rem gusztustalan, raadasul wcre se ert mindig ki (hasmenes), nem tudom mi baja volt, csovek logtak ki belole... De a nemi szervet eltakarhatta volna...
Volt egy masik no akinek kivettek a mehet...
Es volt rajtam kivul meg 2 missed ab-os... Elmeseltuk egymasnak h miert vagyunk itt.. Ennyi... Batoritottuk egymast... Tobben halkan sirtunk az ejszaka halkan!, egy szemhunyasnyit sem aludtam...
Hajnali 1kor befektettek meg egy missed ab-os lanyt...
Szerencsere abortuszos nem volt kozottunk, engem az meg jobban megviselt volna abban a helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!