Nem lehetne valahogy kérni az abortuszos kérdéseknek külön kategóriát? Nem érdekel mit csinálnak mások, nem ítélkezem, de 4 hónapos a babám, és a szívem szakad meg (nyilván a hormonok miatt is. ) a sok abortusz szó láttán.
Igaz,én sem szeretem olvasgatni ezeket a kérdéseket!
Viszont,ahogy az utolsó válaszoló írta,hagynám a vetéléses és missed abortuszos kérdéseket,mert nekem szó szerint az nyújtott menedéket fél éven keresztül,hogy itt kérdezhetek,vagy beszélhetek ezekről kismamákkal,vagy leendő kismamákkal.
Egészség/nők egészsége rovatba kéne feltenni ezeket a kérdéseket.
Itt van a helyük a nőgyógyászati kérdéseknek.
Azonban azzal nem értek egyet, hogy a "baj miatti abortusz" maradjon itt, a vetélést befejező műtét persze, de - bár nem ítélek el senkit- képmutatásnak tartom, hogy a társadalom megkövezi a nőket, akik 5-6-7 hetes terhességüket megszakítják, de teljes mértékben támogatóan lép fel a 20 hetes terhességüket megszakító nőkkel kapcsolatban, akiknek legjobb becsléssel is 70% pontossággal mondják azt, hogy beteg lesz a babájuk. Más persze az, ha az Anya életét veszélyeztetné, de képmutatás ilyen különbséget tenni, mert azzal azt mondanánk, hogy egy egészséges embert nem szabad megölni, de egy beteget igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!