Ha a 16 éves lányom abortuszra megy, miért várja el mindenki hogy támogassam és álljak mellette?
Ezek az emberek tudják, hogy nem erre neveltük a gyereket, és mennyire távol áll mind a férjemtől, mind tőlem az abortusz lehetősége. Most mégis minket hordanak le mindenféle szemétnek.
A történet röviden annyi, hogy az évvesztes lányom, idén került fel kilencedikbe, ahol teljesen megváltozott az addigi szófogadó udvarias viselkedése. Rossz társaságba keveredett, visszabeszélt, volt hogy engem fel is pofozott, hazudott rendszeresen. Múlt héten pedig hazaállított, hogy azonnal kapjam össze magam, mert ő terhes és vigyem nőgyógyászhoz és abortuszra, így ebben a stílusban. És mikor mondtam, hogy ha ennyire nagylány, akkor menjen egyedül az orvoshoz, a fejemhez vágta hogy bárcsak meghalnék, és undorodik tőlem,valamint úgy földhöz vágta a telefonom, hogy javíthatatlan, és megint nekem jött volna, ha nincs ott a testvére, aki közénk állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!