Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a 16 éves lányom abortuszra...

Ha a 16 éves lányom abortuszra megy, miért várja el mindenki hogy támogassam és álljak mellette?

Figyelt kérdés

Ezek az emberek tudják, hogy nem erre neveltük a gyereket, és mennyire távol áll mind a férjemtől, mind tőlem az abortusz lehetősége. Most mégis minket hordanak le mindenféle szemétnek.

A történet röviden annyi, hogy az évvesztes lányom, idén került fel kilencedikbe, ahol teljesen megváltozott az addigi szófogadó udvarias viselkedése. Rossz társaságba keveredett, visszabeszélt, volt hogy engem fel is pofozott, hazudott rendszeresen. Múlt héten pedig hazaállított, hogy azonnal kapjam össze magam, mert ő terhes és vigyem nőgyógyászhoz és abortuszra, így ebben a stílusban. És mikor mondtam, hogy ha ennyire nagylány, akkor menjen egyedül az orvoshoz, a fejemhez vágta hogy bárcsak meghalnék, és undorodik tőlem,valamint úgy földhöz vágta a telefonom, hogy javíthatatlan, és megint nekem jött volna, ha nincs ott a testvére, aki közénk állt.

2015. júl. 12. 17:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
21%
Nem magától lett ilyen, és hiába nyugtatod magad azzal, hogy nem a te felelősséged, amit művel, de az. Lehet mentegetni magad és emelni a kezed, hogy így járt, nem a te hibád, de részed van benne, még ha nem is esik jól elfogadni.
2015. júl. 12. 17:38
 12/41 anonim ***** válasza:
98%
Ha ennyire ellentétes személyiségek, és ezt szóvá is teszitek (vagy éreztetitek valamiképp), könnyen lehet, nála ez a lázadás, beleértve a rossz barátokhoz húzást, mind arra vezethető vissza, hogy észrevette, hogy a tesó a jó gyerek a szemetekben, ő pedig minél jobban meg akar felelni a rossz gyerek skatulyának, amibe akaratlanul is beletettétek.
2015. júl. 12. 17:43
 13/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, tényleg nem tudom milyen felelősségem lehetne ebben. Rengeteg szeretetet kapott, partnerként kezeltük egészen addig míg el nem kezdett így viselkedni. Mindig meghallgattuk a véleményét, és ha észérvekkel meg tudott győzni, akkor változtattunk az álláspontunkon, ilyenre is volt már példa.Az meg szerintem teljesen normális hogy egy épp hogy csak 16 évest nem engedünk minden hétvégén bulizni, anyagilag sem bírnánk. Az a baj hogy a "barátnői" telebeszélik a fejét, és ki is használják, de nem hallgat ránk, akárhányszor próbálunk vele beszélni elkezd ordítani hogy mi csak rosszat akarunk neki, bárcsak sose fogadtuk volna örökbe. Megszakad a szívem, hisz ez a két gyerek a legfontosabb nekem, de az abortuszt, még mindig nem tudom feldolgozni, ez az egyik olyan dolog, amire képtelen lennék, és teljes mértékig ellne is vagyok.
2015. júl. 12. 17:44
 14/41 A kérdező kommentje:
Csak most változott meg, körülbelül novemberben kezdődött, azelőtt ő is egy végtelenül jó gyerek volt, versenyeken indult, az iskoláját is képviselte már külföldön. Csak ez a baráti társaság... vagyis nem igazi társaság, két másik lányról és egy fiúról van szó, akiről gyanítom, hogy ő a gyerek apja, de nem hajlandó elmondani, azt mondja semmi közöm hozzá. ezért is vagyok ennyire döbbent és kétségbeesett, mert nem ilyennek neveltem, és ismertem őt.
2015. júl. 12. 17:47
 15/41 anonim ***** válasza:
20%

#6, "igen, ha lenne rá lehetőségem hogy én neveljem fel az unokámat akkor igenis megérdemelné hogy kihordja. természetesen emellett nagyon rövidre fognám a pórázt amennyire csak lehet" - mindenki szerencséjére ebben nem a ... szülő dönt, hanem a terhes lány.

Kérdező, tudod mit, ha nem akarod, akkor ne támogasd, és ne állj mellette... de a helyzet az, hogy te vállaltad őt - ha vér szerinti, ha örökbe fogadott - és nem ő téged. Ezt nem kellene elfelejteni...

2015. júl. 12. 18:24
 16/41 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó! Majd ha te is kisírod a két szemed a kamasz gyermeked miatt, csak gondolj erre a stílusra!
2015. júl. 12. 23:09
 17/41 anonim ***** válasza:
40%
#16, engem nem fenyegetett ez a veszély, lévén nem szenvedek abban a betegségben, hogy mások életére akarjam kényszeríteni a saját értékrendem - persze "csak jót akarva" - még akkor se, ha az illető a gyerekem. Ellenben eleget szenvedtem előzőleg a saját "persze csak jót akaró" anyámtól...
2015. júl. 12. 23:49
 18/41 anonim ***** válasza:
15%
Hát dehogynem, utolsó. Hiszen te épp arra kenyszeritened, hogy kihordja a gyereket és utána vele együtt nevelkedjen, az akarata ellenére, hiszen a lány az abortusz mellett döntött.
2015. júl. 13. 06:05
 19/41 anonim ***** válasza:
35%
#18, Én? Szerintem te valamit benéztél, eszem ágában sem lenne ilyesmi... megismétlem: "- mindenki szerencséjére ebben nem a ... szülő dönt, hanem a terhes lány."
2015. júl. 13. 07:17
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
Valóban, igazad van. At siklottam e felett a rész felett. Elnézést.
2015. júl. 13. 07:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!