Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért olyan drága az abortusz?

Miért olyan drága az abortusz?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha ingyen lenne, vagy jelképes összeg, akkor kevesebb csecsemőgyilkosság vagy éhező gyerek lenne. Tapasztalat sajnos. Egyik szomszédom a hetedikkel terhes mert nincs pénze elvetetni.
2015. jún. 30. 15:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, tévedésben vagy:) Nehogy meglepődj.
2015. jún. 30. 15:58
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
Mennyivel jobb lenne, ha a "szuperanyák" nem azzal lennének elfoglalva, hogy hogyan tiltsák minél jobban a gyereküket a szextől, hanem esetleg normálisan, tabuk és mellébeszélés nélkül felvilágosítanák őket és alaposan átbeszélnék a védekezés fontosságát. Talán kevesebb olyan hülye lenne, aki még mindig elhiszi, hogy a megszakítás védekezés... De nem! Zárjuk csak be a gyereket, majd 30 évesen talán megmutathatja a bokáját a fiúknak.
2015. jún. 30. 16:32
 23/29 anonim ***** válasza:
62%

"Ha azt nézem hogy havi 5-6 ezret költünk gumira, az neki 4 év alatt 240 ezerbe minimum benne lett volna. Így egyszeri 30 volt."

Azaz MÉGIS levezetted, hogy olcsó, hisz inkább védekezel felelőtlenül és boldogan fekszel "fogamzásgátlási célból" a műtőasztalra, mert így kevesebb pénzből kijössz!

Undorító!

2015. jún. 30. 17:00
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

Ennyi erővel a másik hatot is agyonüthetné, úgy még olcsóbb lenne! Ha szerinted az abortusz lehetne még ennél is olcsóbb, szánalmas. Így is 30.000.- áll szemben egy EMBERI ÉLETTEL!!!

Nem kötelező gumit sem használni, a megszakítás sikeressége viszont nem csak a pasin múlik (mielőtt te is a műtőasztalon találod magad). Manapság számtalan védekezési forma létezik, keresd meg a számodra (és keresse meg mindenki a maga számára) kényelmeset és megfizethetőt. Az abortusz nem védekezési forma, és igencsak olcsó az ára egy emberélethez képest!

2015. jún. 30. 17:07
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekem volt abortuszom,az ostoba felelotlensegem miatt,amit melyen megbantam,de ahogy te beszelsz egy ember eletrol,az felhaborito,meg nekem is,aki egyebkent nem itelem el,mert van amikor nincs mas megoldas.Ne ugy gondolj ra,mint ami olcso es jobban megeri...Hidd el ott fekudni szornyu.Remelem,hogy csak nagyon fiatal vagy,es kesobb maskepp latod majd.
2015. jún. 30. 17:13
 26/29 anonim ***** válasza:
58%

Inkabb a fog gatlast kene ingyenesse tenni a raszoruloknak .]

Sajnos a magyar szexualis kultura a beka segge alatt van

Sok no azt hiszi a gyogyszer karos inkabb az abortusz Hogy a pharmatex egy vedekezesi modszer mint a megszakitasoso kozosules.

Hogy a vedekees csak a no dolga

Sok nyugati orszagban duplan vedekeznek a fiuk ovszerrel a lanyok gyogyszerrel melllette hogy mindenki sajat feleosseget kivegye a dologbol

Az abortusz dijja verdij es szigoruan kovetelnem ha valki elvegez egyet utana ott helyben belerakjak a hormosnos spirlat vagy a beultetett fog gatlot vagy injekciot kapjon

Aki pedig tobbszor jonn egyre tobb penz kovetelnek tole minden abortusz duplaja lenne az elozo aranak

Aki nem tanul fizessen

A letminimumos es csoro retegnek pedig ingyen felajanlanam a spiralt injekciot ferfi sterilizalast

ne szaporodjon a iq light reteg

2015. jún. 30. 17:53
 27/29 curáku ***** válasza:
74%
Nem vagyok az abortusz ellen, ugy gondolom, hogy mindenkinek szive joga donteni a sajat teste felett (egy adott ideig), de azert a stilusod eleg gusztustalan..komolyan levezetted, hogy 210ezret sporolt a "vedekezesen"?? Te se vagy semmi.. Ennel azert tobb tisztelet jar az elet lehetosegenek.
2015. jún. 30. 22:04
 28/29 anonim ***** válasza:
75%
Mindig elborzadok az emberi butaság azon fokàn amin a kérdező van. És erre nem mentség még az sem ha csak 15 èves.
2015. jún. 30. 22:57
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, miért nem rendelsz külföldről pesszáriumot? Egyszeri beruházás, utána még kell hozzá Pharmatex krém, de az elenyésző. Nem szült nőnek 60-as kell. Sajnos nem reklámozzák, mert a gyógyszergyáraknak nem érdekük, hiszen olcsó. Nekem bevált...
2015. júl. 2. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!