Miért olyan drága az abortusz?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha ingyen lenne, vagy jelképes összeg, akkor kevesebb csecsemőgyilkosság vagy éhező gyerek lenne. Tapasztalat sajnos. Egyik szomszédom a hetedikkel terhes mert nincs pénze elvetetni.2015. jún. 30. 15:18
11/29 A kérdező kommentje:
Olcsó?Kolis szobatársamnak a diákmunka pénzének a felét elvitte. Abban a hónapban nem is evett volna, ha én nem adok neki enni.
2015. jún. 30. 15:34
12/29 A kérdező kommentje:
Sajnos a védekezés is nagyon drága. Mi a barátommal heti 6-8 gumit minimum elhasználunk és nyilván az ember nem a legolcsóbb gagyit veszi. És mi még csak nem is élünk együtt hogy minden nap legyen szex. Max annak gazdaságos akinek szegényes a nemi élete :(
2015. jún. 30. 15:37
13/29 anonim válasza:
Szerintem is drága. Mégha azt akarja a nő, hogy rendes orvos csinálja az külön hálapénz.
14/29 anonim válasza:
Ennyi gumielhasználásnál kifizetődőbb lenne neked a tabletta. És szerintem is jelképes összeg, drágábbnak kéne lennie, és mindenki szexeljen felelősen! Akinek nincs rá pénze, nem kötelező!
15/29 anonim válasza:
Kérdező! Csóróságban és ennyi gyerek mellett szerinted egy normális párnak heti nyolcszor van kedve szexelni?
Elárulom, nekünk sokszor elég 3 óvszer is egy hónapban. Van 3 gyerek, néha sok gond, nem anyagiak, de fáradtak vagyunk, álmosak stb.
Ettől még teljesen jó a szexuális életünk 23 éve:) Nem a mennyiség a lényeg!
16/29 A kérdező kommentje:
A tabletta nekem nem jöhet szóba. Akkor inkább a megszakítás csak azt párom nem szereti
2015. jún. 30. 15:44
17/29 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek más a libidója ☺
2015. jún. 30. 15:46
18/29 anonim válasza:
Megszakítás? Te is babázni akarsz, mint a szomszédod?
19/29 anonim válasza:
A libidó változik. 39 évesen gyanítom más, mint neked, aki tuti 20 körül vagy.
20/29 A kérdező kommentje:
Azért a megszakítás sem olyan rossz. Szobatársamék így védekeznek 4 éve és csak egyszer maradt babás. De akkor is azért mert a párja figyelmetlen volt.
Ha azt nézem hogy havi 5-6 ezret költünk gumira, az neki 4 év alatt 240 ezerbe minimum benne lett volna. Így egyszeri 30 volt. Persze fontos egy összeszedett megbízható férfi aki időben kiveszi
2015. jún. 30. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!