Nem akarok abortuszt de nem látok mást megoldást, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
teherbe estem és a szüleim nem engednék meg hogy megtartsam még nem mondtam el nekik de tudom hogy nem meg igazuk is van belátom kis taknyosvagyok ehez na meg az apuka szakitottunk és utána tudtam meg hogy terhes lettem nem mondtam el neki nem is akarom hogy tudjon rola nekem nincs szivem elvetetni hogy beszélhetném meg velük? kérlek segitsetek2015. jún. 12. 08:19
11/13 anonim válasza:
"és utána tudtam meg hogy terhes lettem nem mondtam el neki nem is akarom hogy tudjon rola " - nézd Kérdező, ez eleve nem helyes, de azt gondolom, hogy egy 30-as egyedülálló nőnél, akinek stabil egzisztenciája és jövőképe van, annál még elmegy, nála nem várható, hogy a környezete pressziójára, vagy néhány év múlva változtatna a szándékain.
Annál nagyobb aljasság viszont kevés van, amikor a másik a szakítás után alakítja a saját életét, párkapcsolatát, majd 2-3-4 év múlva szembesül vele, hogy ja, neki van egy 1-2-3 éves gyereke, csak anyuka elfelejtett szólni...
12/13 anonim válasza:
Nem fogok monológokat írni ! De gondolkozz !!! Eszedre halgass ne a szívedre . Hidd el felelőtlenség lenne gyermeket szülnöd a szüleid nyakàra !kitolnàl velük is és magaddal is . Milyen élettel indulva az a gyermek ,ha màr most a sajàt anyja nem tudja segítség nélkül a gondjàt viselni ??? Mert nem tudnàd ,ugye ? Mindenben (anyagilag ,stb ) a te szüleidre szorulnàl .Hàtrànnyal indulna az a szegény gyermek az életbe .Gyermek vàllalàshoz a minimumod sincs meg ,ezt nem bàntàsból írom .Ezt magadtól is tudhatnàd .Most a tanulàs a legfontosabb ,majd dolgozz ,élj ,szórakozz,utazz ,légy szerelmes ..majd egy arra alkalmas személlyel megfontoltan ,közös elhatàrozàssal alapíts csalàdot !
13/13 anonim válasza:
Állj ki magadért, anyukád is hordott gyermeket a szíve alatt, tudja, hogy milyen ez, min mész keresztül. Tartsd meg a babát, hiszen egy életről van szó!! Meg fogjátok találni a módját, hogy felneveljétek! Nagyon drukkolok, hogy a szüleid megértsék a döntésed! NE VETESD EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!