Evészavarosként elvetetnétek a gyermeketek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok és sajnos elég mélyen evészavarokkal küzdök, jelenleg 170cm 38kg vagyok. Elvileg nem eshetek teherbe, jelenleg úgy áll a helyzet, hogy mégis megtörtént. Nagyon szeretnék babát, a párom is, viszont félek, hogy a jelenlegi állapotom miatt már nem lehetne egészséges, vagy hogy ha terhesség alatt sikerül is egészségesen táplálkozni, visszaesek és a gyermek látja kárát.
Kíváncsi vagyok, ti mit tennétek a helyemben. Jól érzem, hogy az a felelősségteljes döntés, ha elvetetem a picit? Bár a szívem szakad meg, reálisan látom a betegségem következményeit.
Köszönöm!
2015. jún. 3. 11:56
21/24 anonim válasza:
Minden jót kìvànok Neked, remélem, sikerrel jàrsz majd!
22/24 anonim válasza:
Nagyon sajnalom,gyogyulj meg mihamarabb
23/24 anonim válasza:
Sajnálom, kérdező! Én is nagyon mélyen voltam az anorexiásban, 169cm/30 kg, de én már felülni sem bírtam az ágyamban, nemhogy kihordani a terhességet...sajnos, ha valaki nagyon mélyen benne van a betegségben, se a saját élete, se a babája élete nem érdekli, CSAK a betegség. Komolyan meg kell érintenie az embert a halál szele (akár a sajátja, akár mint nálad, a babádé), hogy el tudjon indulni a gyógyulás útján. Engem is megérintett a halál szele (újraélesztés), újra kellett tanulnom járni, meg minden, de sikerült meggyógyulnom, most már 3 éve, 49-50 kg körül mozgok! Bár tudom, hogy ez még mindig kevés, mert annó 65 kg-ról mentem le 30-ra, de jól érzem magamat a bőrömben, nincs semmi fizikai problémám, menstruációm visszatért már rég (2,5 évig maradt ki), talán gyerekem is lehetne, ha akarnék (majd szeretnék, csak még nem.) Kitartás, nehéz lesz, és rögös, botlásokkal teli, de lehet, hogy SAJNOS ez a trauma (mint nekem, hogy "meghaltam") kellett hozzá, hogy elindulj a gyógyulás útján, és lehet ám, hogy a későbbiekben lehet még babád majd! Még nagyon fiatal vagy! Ne add fel!
24/24 anonim válasza:
én 22 évesen húznék a fa szomra gumit! hova kell még nektek gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!