Te mit engedélyeznél ennek a kislánynak?
Egy megdöbbentőbb példa a gyermek gyermeket vár kérdésre:
[link]
De készült egy japán film is a gyerekek terhességének témájában, a címe Gyerekek gyermeke.
Nincs jó döntés ebben a helyzetben szerintem mert ennek a helyzetnek nem lett volna szabad megtörténnie, de azt hiszem ennyi idős terhességnél már nem pártolnám az abortuszt.
2015. máj. 5. 16:12
42/52 A kérdező kommentje:
Igen csak tudod az a gond, hogy itt nem egy párhetes embrióról beszélünk. Azért valljuk be, egy huszonakárhány hetes magzat...azért már na szóval érted. Mert 10 évesen az a kislány nemtudja hogy mi az az abortusz. De mondjuk ha most elveszik tőle, és 10 év múlva megtudja hogy valójában mi is történt,lehet hogy még jobban lelki nyomorék lesz...mert szerintem már sosem lesz egészséges ő lelkileg, de azért egy ilyen nagy abortusz súlya is tesz rá pár lapáttal. Szóval nemtudom. Ha egy 12 hetes magzatról beszélnénk akkor persze természetesen énis azt mondom hogy legyen abortusz, mindenkinek az lenne a jobb. De így, hogy 22 hetes... Engem elgondolkoztatott ez nagyon és nem jutok egyről a kettőre, hogy mi lenne a jobb. De szerencsére ezt nem mi döntjük el.
43/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt már énis olvastam, de ez nekem a "nem hihető" kategória. 5 évesen... :(
Pedig sajnos Lina Vanessa Medina története éppúgy igaz mint ezé a 10 éves lányé..
Felháborító és egyben megdöbbentő dolgok ezek...
2015. máj. 5. 16:27
45/52 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem ez magas, hogy 5 évesen van menzesz/peteérés. 10 évesen lehet, de 5 évesen?
Az agyalapi mirigy betegségére gyanakodtak, hormonzavart okozva beindíthatta előbb a menstruációt, de 1939-ben gondolom nem volt még olyan fejlett az orvostudomány hogy pontosan meghatározzák az okokat.
2015. máj. 5. 16:40
Hat, ha tetszik, ha nem én így gondolom(34-es válaszoló vagyok).
Tudod amúgy az a baj, hogy te mar anyaként gondolkodsz, és a babát helyezed előtérbe. A kislány pedig másodrangú, "hisz Ő úgy sem érti", neki már tulajdonképpen tök mindegy. Pedig ez nem így van! Szerinted nem beszelnek majd össze a háta mögött a faluban? Vagy amikor már férjhez szeretne majd menni nem lesz megbélyegezve? Ha pedig örökbe adja(amit erosen kétlek)a gyereket, akkor majd nem vágják hozzá? Egy fejlettlen , himsovinoszta, vallási fanatikus országrol van szó, ami nem hiszem, hogy megváltozik egyhamar. Ő egy áldozat, így is szenvedhet, nem még majd egy gyerekkel az oldalán....
2015. máj. 5. 16:54
Egyébként él még tudtommal:
[link]
A fia, akit 5 évesen szült, 40 évesen halt meg, 1979-ben.
Képek:
[link]
2015. máj. 5. 16:56
Hol van írva hogy 22-hetes a cikkben??
2015. máj. 10. 13:29
A cikk második mondata.... A 22 hetes terhes kislány érdekében az Amnesty International próbál eljárni, hogy esetében kivételesen engedélyezzék az abortuszt.
2015. máj. 10. 13:46
Kapcsolódó kérdések: