Te mit engedélyeznél ennek a kislánynak?
Figyelt kérdés
10 éves, 22 hetes terhes. Nem engedik elvetetni a babát. Te engednéd, vagy ha már 22 hétig hordta, akkor szülje meg?2015. máj. 4. 13:01
2/52 anonim válasza:
ez a kérdés már tényleg aktualitását vesztette
reméljük nem a tesójától, vagy az apjától terhes egy gyerek, csak mert azért a neten vannak erre példák..
4/52 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ez lehetséges. Hol voltak a szülők 22 hétig? Ki tette ezt vele? 22 hetes babát nem ölnék meg, de el nem tudom képzelni, hogy ilyen helyzetbe kerülhetne a gyerekem.
5/52 anonim válasza:
azért nem teljesen igy van:
-olyan országban él ahol tiltják az abortuszt ,maga az állam,még ha beteg a baba akkor sem engedik,
-nem a szülők nem engedik neki...
-a kislány sem akarja,hisz a nevelőapja erőszakolta meg.
6/52 anonim válasza:
Engedném, hogy elvetesse - nyilvánvalóan erőszakból fogant a baba. (Ebben az életkorban mindenképpen annak minősül.)
7/52 A kérdező kommentje:
Tehát akkor
Ti engedélyeznétek neki? -erre irányult a kérdés...
2015. máj. 4. 13:09
9/52 anonim válasza:
Olvastam ezt a történetet, én engedélyezném, nem kérdés, gyakorlatilag életveszély esetén itthon is bármikor elveszik a magzatot, most egy 10 éves kislány esetében szerintem simán lehet életveszélyes a dolog, még, ha konkrétan közvetlen életveszély jelen pillanatban nincs is, egy 10 éves gyerek szervezete nem alkalmas a szülésre. Nagyon kegyetlen embereknek tartom azokat, akik egy 10 éves megerőszakolt gyereket arra kényszerítenek szülje meg a gyerekét. Mondjuk remélem csak valami szenzációhajhász történet, mert, ha nagyon akartak volna segíteni a gyereken elvitték volna olyan országba, ahol elvégzik a beavatkozást.
10/52 anonim válasza:
A "kétségbeesett édesanya" miért nem jelentette fel az apát 22 héttel korábban? Nagyon egyoldalúan van előadva a történet, és én is úgy gondolom, hogy bűnrészes, aki ennyi ideig vár. Az abortusztörvényt nem fogják egyetlen ember miatt megváltoztatni egy egész országban, ez tény. Hogy én mit engednék? A kislány pont úgy nem tehet semmiről, ahogy a magzata sem. Mindkettőt védeném, majd császármetszéssel megszületne és mindkettőt felnevelném, de a lány soha az életben nem menne vissza ezek közé az emberek közé, akik hagyták, hogy ez történjen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!