Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Te mit engedélyeznél ennek a...

Te mit engedélyeznél ennek a kislánynak?

Figyelt kérdés
10 éves, 22 hetes terhes. Nem engedik elvetetni a babát. Te engednéd, vagy ha már 22 hétig hordta, akkor szülje meg?
2015. máj. 4. 13:01
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem mindegy, hogy egy 22 hetes, kb fel kilos magzatot szül meg abortusz miatt, vagy egy kifejlett 3 kiló körülit....

Nyilván az abortusz mellett lennék, de teljesen mindegy,hogy mi mit válaszolunk, ha ott a törvény nem engedi.

2015. máj. 4. 14:10
 22/52 anonim ***** válasza:
4%

Nem!

12.hétig természetesen igen,de két hét híján már életképes magzatról beszélünk,aki ha megszületne,már jó esélyei lennének.Nem tudom milyen veszélyei vannak egy 10 éves kislányra a terhességnek,legfeljebb 30 hetesen megcsászározhatnák,akkor már rendben lenne a baba,és örökbe lehetne aludni (gondolom nem tartaná meg)

2015. máj. 4. 14:15
 23/52 A kérdező kommentje:
21-es, szerintem őt mindenképp császározzák. Egy 10 éves kislány nem szülhet spontán. Mármint olyan picike...szóval értitek. Nekem van 6 éves lányom, hát huuu....még a hideg is kiráz. Kiváncsi vagyok a folytatásra, mi lesz szegény kislány sorsa.
2015. máj. 4. 14:19
 24/52 anonim ***** válasza:
72%
Milyen veszélyei vannak? Ez komoly kérdés, utolsó? Láttál te már közelről 10 éves gyereket?
2015. máj. 4. 14:21
 25/52 anonim ***** válasza:
7%

Igen láttam már 10 évest ha engem kérdeztél.Attól,hogy kidobják a feneküket a csőfarmerban meg próbálnak nagylányoskodni még nem azok.Nem felnőttek!Nem 20 és nem 30.Attól,hogy megfogant még nem érett.Nem is biztos,hogy ki tudja végig hordani.Mert a teste még nem alkalmas rá!Attól mert valaki menstruál még nem az!

De nem hiszem,hogy nekem ezt magyaráznom kellene,tanultuk is!Neked is tudnod kellene!

2015. máj. 4. 14:28
 26/52 anonim ***** válasza:

Mondjuk józan paraszti ésszel belegondolva is,ha egy 40 vagy 50 évesnek veszélyesebb a terhesség,akkor egy 10 évesnek nem?

Nem is értem a kérdést...

2015. máj. 4. 14:38
 27/52 A kérdező kommentje:
Persze hogy veszélyes...Nagyon is.
2015. máj. 4. 14:43
 28/52 anonim ***** válasza:

Ez eléggé elgondolkodtató kérdés.

Ha fiatalabb lenne a terhessége természetesen az abortuszra tenném le a voksom, még ha meg is van a véleményem a dologról.

Hogy képes lenne-e megszülni az a gyerek azt a csecsemőt, arról ennyi idős terhességnél mindenképp kikérném egy orvosi testület véleményét és az alapján döntenék a két rossz lehetőség közül. Példa mondjuk van hasonlóra, sőt fiatalabb anya is volt már a történelem során.

Viszont remélem az anyát és az "apukát" is komolyan felelősségre fogják vonni az ügyben.

2015. máj. 4. 19:02
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Engedélyeznem ez egyértelmű szegény még egy gyerek. A másik meg egy erőszakbol fogant terhességet megtartani mennyire szörnyű dolog lehet.
2015. máj. 4. 20:27
 30/52 anonim ***** válasza:
27%

nem engedelyeznem

a kislany fejletlen mehe megis csak megtartja a terhesseget ami tudja

A baba mar nagy megerdemeli az eletet hiszen o artatlan semmirol nem tehet

Ha meg kell szulni akkor a baba akar meg egy ket orat is elhet es megfullad mint egy hal a szarazon.

par het es eletkepes

szereto szulokhoz kerulhet

a kislany pedig remelem rendbejon lelkileg

2015. máj. 4. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!