Te mit engedélyeznél ennek a kislánynak?
Hát nem mindegy, hogy egy 22 hetes, kb fel kilos magzatot szül meg abortusz miatt, vagy egy kifejlett 3 kiló körülit....
Nyilván az abortusz mellett lennék, de teljesen mindegy,hogy mi mit válaszolunk, ha ott a törvény nem engedi.
Nem!
12.hétig természetesen igen,de két hét híján már életképes magzatról beszélünk,aki ha megszületne,már jó esélyei lennének.Nem tudom milyen veszélyei vannak egy 10 éves kislányra a terhességnek,legfeljebb 30 hetesen megcsászározhatnák,akkor már rendben lenne a baba,és örökbe lehetne aludni (gondolom nem tartaná meg)
Igen láttam már 10 évest ha engem kérdeztél.Attól,hogy kidobják a feneküket a csőfarmerban meg próbálnak nagylányoskodni még nem azok.Nem felnőttek!Nem 20 és nem 30.Attól,hogy megfogant még nem érett.Nem is biztos,hogy ki tudja végig hordani.Mert a teste még nem alkalmas rá!Attól mert valaki menstruál még nem az!
De nem hiszem,hogy nekem ezt magyaráznom kellene,tanultuk is!Neked is tudnod kellene!
Mondjuk józan paraszti ésszel belegondolva is,ha egy 40 vagy 50 évesnek veszélyesebb a terhesség,akkor egy 10 évesnek nem?
Nem is értem a kérdést...
Ez eléggé elgondolkodtató kérdés.
Ha fiatalabb lenne a terhessége természetesen az abortuszra tenném le a voksom, még ha meg is van a véleményem a dologról.
Hogy képes lenne-e megszülni az a gyerek azt a csecsemőt, arról ennyi idős terhességnél mindenképp kikérném egy orvosi testület véleményét és az alapján döntenék a két rossz lehetőség közül. Példa mondjuk van hasonlóra, sőt fiatalabb anya is volt már a történelem során.
Viszont remélem az anyát és az "apukát" is komolyan felelősségre fogják vonni az ügyben.
nem engedelyeznem
a kislany fejletlen mehe megis csak megtartja a terhesseget ami tudja
A baba mar nagy megerdemeli az eletet hiszen o artatlan semmirol nem tehet
Ha meg kell szulni akkor a baba akar meg egy ket orat is elhet es megfullad mint egy hal a szarazon.
par het es eletkepes
szereto szulokhoz kerulhet
a kislany pedig remelem rendbejon lelkileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!