Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit mondjak hogy ne zaklassanak?

Mit mondjak hogy ne zaklassanak?

Figyelt kérdés
El vetetem a babát de mindenki érdeklődik hogy hogy vagyok stb. Azt akarom hogy mindenki szálljon le rólam és ne kelljen mindenkinek külön mondogatni hogy nem lesz baba. Mit csináljak ha ez rossz nekem?
2015. ápr. 21. 20:27
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
69%
28-asnak igaza van .nem igaz h nem tudjátok értelmezni... 27-es meg nem tudsz olvasni??? 16 hetes volt amikor megjött az eredmény.és akkor ki a buta?
2015. ápr. 22. 13:32
 32/41 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a ti gondolkodásotokkal van baj de nem kicsi. Nemtudjátok értelmezni a dolgokat aztán én vagyok a hülye. Nemtudom az én helyembe ti mit tennétek. Remélem soha nem kerültök ilyen helyzetbe, mert aztán akkor rájönnétek hogy az ember örül ha nem psuztul bele a gyászba meg a bánatba. Aztán naponta 20x hivogatnak hogy hogy vagyok meg ilyesmik. Hidd el foglalkoznátok ezzel is !!!

A normális válaszokat köszönöm. Egyenlőre nemtudom kezelni a helyzetet, inkább fel sem veszem a telefont és ha csengetnek nem nyitok ajtót.

2015. ápr. 22. 13:34
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én elhiszem, hogy zavar, hogy hivogatnak, hogy hogy vagy. De próbáld úgy felfogni, hogy aggódnak érted.

az emberek sokfélék.... pár éve szinte elvesztettem a látásomat, műtöttek, stb...sógorom Németországból 2 naponta felhívott, hogy vagyok, javultam-e, látok-e olvasni...részletesen érdeklődött...majd megőrültem...egy ideg voltam, ha csengett a telefon...én nem szeretek beszélni a problemáimról...

Aztán, amikor elpanaszoltam a barátnőmnek, úgy nézett rám, mintha nem lennék normális...azt mondta, hogy ő örül annak, ha érdeklődnek a hogyléte felől, mert innen tudja, hogy szeretik és törődnek vele....

2015. ápr. 22. 17:31
 34/41 anonim ***** válasza:
Varj irok szemelyes dolgot : nekem egesz mas miatt volt de en senkinek nem akartam beszelni semmirol..aztan elkezdtem beszelni es jobb lett..a baratnoim bejottrk a korhazba
2015. ápr. 22. 18:47
 35/41 anonim ***** válasza:
Folyt. es beszelgettunk meg nevettunk.es mar nem feltem annyira es nem ereztem olyan szarul magam.csak el kell kezdeni beszelni.Ki tudja a parodon kivul?
2015. ápr. 22. 18:49
 36/41 anonim ***** válasza:

Marmint mas miatt volt ab.om

a te helyuetedd sokkal nehezebb persze de kitartast.

2015. ápr. 22. 18:51
 37/41 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de nekem nem a szememmel van a baj. Bárcsak annyi lenne. Azért ha a gyereked kéne megölnöd akkor mégidegesítőbb lenne nem?

Utolsó, te meg gondolom önszántadbol mentél abra, ugyhogy sorry de ezzel sem lehet összehasonlitani. Nekem valahogy nem lenne kedvem a barátnőimmel röhögcsélni műtét után.

2015. ápr. 22. 19:37
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én megpróbáltam megmagyarázni, hogy nem feltétlenül rosszindulat, ha valaki érdeklődik felőled...még ha idegesítő is. ha nem érted, hát nem érted....sajnálom....
2015. ápr. 22. 20:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Elotte es nem onszantambol kellett.Sajnos most te is itelkezel a tenyek ismerete nelkul.
2015. ápr. 22. 21:52
 40/41 anonim ***** válasza:
81%

Az utolsó két válaszod 'kedves' kérdező elárul rólad mindent, rosszindulatú ember vagy, csodálom, hogy ennyien érdeklődnek utánad.

Mi a francnak írsz ide ha próbálnak segíteni, de leköpködsz mindent, mindenkit?!

2015. ápr. 22. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!