Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit mondjak hogy ne zaklassanak?

Mit mondjak hogy ne zaklassanak?

Figyelt kérdés
El vetetem a babát de mindenki érdeklődik hogy hogy vagyok stb. Azt akarom hogy mindenki szálljon le rólam és ne kelljen mindenkinek külön mondogatni hogy nem lesz baba. Mit csináljak ha ez rossz nekem?
2015. ápr. 21. 20:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem,is kamu! Jobb szorakozasod kislany nincsen? Idiota...
2015. ápr. 22. 04:26
 22/41 A kérdező kommentje:
Bocs de én nem mondtam olyat hogy 4 hetet kell vârni. Nem is irtam hogy mikor vettèk le. Na de a ti dolgotok mit gpndoltok. Sziasztok
2015. ápr. 22. 05:43
 23/41 anonim ***** válasza:
67%

tényleg!! bocs!!

te csak ezt irtad:

"18 hetes és ràadàsul nagyon sok a mvíz is. Kb 1 honapja màr elég rendesen kerekedik szegènykém"

"Igen, 14 hetesen uh-n vette észre egy màsik doki hogy valami nem stimmel. Az amnio eredményét megkellett vàrni ami ma jôtt meg. Pénteken vège mindennek :("

nem tudsz számnolni?.. 4 HÉT A KULONBSÉG...te ...ne irjam le mi vagy..

2015. ápr. 22. 07:03
 24/41 anonim ***** válasza:
41%

"Nem is irtam hogy mikor vettèk le."

neeeeeem, tényleg nem irtad, csak éppenséggel azt, hogy még benne van a hasadban..de pénteken mindennek vége lesz...

komoly gondok van nálad kérdezo.

2015. ápr. 22. 07:05
 25/41 A kérdező kommentje:
Megakartuk várni az amnio eredményét. 16 hetesen vették le.
2015. ápr. 22. 07:18
 26/41 anonim ***** válasza:
75%

akkor miért irtad, hogy moat vagy a 18. hétben..és kerekedsz szépen? és miért irtad, hogy tegnap jottek meg az eredmények és pénteken lesz az abortusz????

"Az amnio eredményét megkellett vàrni ami ma jôtt meg. Pénteken vège mindennek :("

2015. ápr. 22. 07:25
 27/41 anonim ***** válasza:
46%

rohadtul beteges dolgonak tartom, hogy te egy ilyen -kamu kérdést irsz ki..

nem tudom mi értelme volt.

eloszor 14 hetesen vették észre a problémát, igaz most 18 hetes vagy..az eredmények tegnap jottek meg, a beavatkozás pénteken lesz...de már 16 hetesen megtortént az abortusz..undorito, hogy ilyeneket irsz.

2015. ápr. 22. 07:33
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értetek?

14 hetesen észrevették, hogy baj van

16 hét amniot megcsinálták

Megjött az eredmény,

Most 18 hetes a kérdező, és sajnos pénteken kórházba megy.

Ha ennyit nem sikerül értelmezni, akkor válaszolni sem kell.

2015. ápr. 22. 07:39
 29/41 anonim ***** válasza:
69%
jóég, mennyi bunkó f... jár ide, nekem is a 12. héten derült ki és a genetikai vizsgálatra ha rábólintottunk volna, hetekig kellett volna várni és addig hordani tovább, ha beteg meg megszülni. Mi ezt nem vállaltuk. Nagyon sajnálom, ami történt :( 18. héten borzasztó lehet átesni ezen
2015. ápr. 22. 10:26
 30/41 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, sajnálom, kitartás neked. Az a legjobb, ha minden ismerősödnek röviden elmondod az igazat, ezután senki nem zaklat feleslegesen.

Néhány válaszolónak: nekem is volt amniom, és igen 4 hetet kell várni az eredményre, kerek egy hónapig őrlődtünk mi is, illetve azt mondták, ha rossz az eredmény hamarabb kiértesíthetnek, ami legalább 2-3 hét attól függően, hogy halad a labor, a sejttenyésztés, de minimum két hét, mert ennyi idő kell ahhoz, hogy a sejttenyésztésből valami eredmény látszódjon.

2015. ápr. 22. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!