Megtartsam-e a babat?
Ez az igazság ezért nem kellene lepontozni.
Sajnos akiknek nem sikerül nőgyógyászati vagy pajzsmirigy stb.gondja van mindent megtennének de nem sikerül a kisbaba pedig szeretnének!
Vetélések ne éld át ezeket a fájdalmakat nem kívánom senkinek.
Jól döntöttetek. Nem az a rossz szülő, aki kevés pénzből neveli a gyerekét, és nem tud mindent megadni neki, hanem az, aki megöli. Manapság sok lehetőség van olcsón babaholmihoz jutni. És nagyszerű, hogy a szüleitek támogatnak benneteket.
Ha megkérdeznének egy nagyobbacska gyereket, hogy mit választana: a szegénységet, vagy azt, hogy bárcsak megölték volna a szülei, hogy ne kelljen nélkülözni, szerintem egyértelmű, hogy az életét választaná.
Én is túl korán jött gyerek voltam, és hálás vagyok a szüleimnek, hogy engem választottak, pedig mi is nehezen éltünk. született még egy öcsém, akkor már kicsit könnyebb volt, de csak akkor álltak igazán talpra anyagilag, amikor én már férjhez mentem.
Most 16 éves lányom van, ha ő kerülne olyan helyzetbe, hogy nem kívánt terhessége van, akár felelőtlenségből, akár baleset miatt (fogamzásgátló mellett), mindenképpen támogatnám, hogy megtarthassa a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!