Volt abortuszod? Mennyi? Okozott-e barmilyen nogyogyaszati, vagy psziches problemat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Volt igen ! A párommal átbeszéltük , hogy akkor abban a helyzetben ez a legésszerűbb megoldás .. Azóta van már gyermekünk ! A terhessegmegszakitas semmilyen befolyással nem volt sem az egészségemre, sem pszichésen .
2015. márc. 3. 15:17
 12/19 kmm válasza:
22%

NEm volt (nem is lehet :D)

De ha lenne, mocsok gyilkosnak érezném magam. Joggal.

2015. márc. 9. 21:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves kmm, azert ilyen konnyelmuen ne gyilkosozzunk... lehet kismillio ok a, ha egy no nem tud vallalni egy babat Pl.: eroszak aldozata, gondolom te sem szivesen szulned meg azt a gyereket.. vagy beteg es egesz eleteben vegetal, vagy az anya eletere veszelyes a szules, vagy csoro mint a templom egere, es vagy kiszolgaltatott helyzetben el... Szoval eleg butuska lehetsz, ha azt gondolod, hogy barmely no szivesen netan hobbibol jar abortuszra..
2015. márc. 10. 10:51
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Látod, kérdező, sokan gondolkodnak így.

Aki azt írta, hogy volt abortusza és nem okozott később problémát, az le lett pontozva...

Pedig a kérdésre válaszoltunk, neked nyilván hasznos volt, mert megtudtad, amit akartál.

2015. márc. 10. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
27%
En azert egy kicsit szomoru vagyok, hogy sokan szemrebbenes nelkul megcsinaljak :(
2015. aug. 4. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó! Ez azért nem így van. Csak a kérdéshez offolás lett volna a műtétet megelőző két hétnyi agyalást leírni.

Egy döntés helyességét az határozza meg, hogy visszatekintve hogy látjuk.

Én visszatekintve mai fejjel is úgy látom helyes döntés volt, ugyanis az életem más lenne, például nem létezne a két kislányom.

Ellenben, ha megtartom, valószínűleg a szüleimnél élnék egy kisiskolás gyerekkel, és minden hónapban szinte közelharcot vívnék az apával a gyerektartásért.

Hülyén hangzik, de ez volt a logikus lépés.

2015. aug. 4. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

A 10. hozzászólónak szól: szerintem a csaj nem bosszúból tette. A pasi magára hagyta terhesen. Nyilván nem akart havonta közelharcot vívni a gyerek apjával a tartásdíjért; miközben a szüleinél lakik, akik nyilván nem mutatnak osztatlan örömet.

Ha egy szerető férfi teherbe ejti a párját, akkor alap, hogy mellette áll a kismamának, feleségül veszi, nem pedig elhagyásával meg veszekedéssel szívatja. A férfi magának köszönheti, hogy a gyermek élete odaveszett.

2015. szept. 6. 07:56
 18/19 Voyager33 ***** válasza:
14%
Döbbenetes hogy egyesek úgy járnak abortuszra úgy ölik meg a bennük növekvő egészséges babát mintha csak egy pattanást nyomnának ki :( s még csak lelkiismeret furdalásuk sincs mert nekik ez az adott helyzetben így volt kényelmes...
2019. jan. 16. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg az a valóban döbbenetes, hogy vannak még, akik mások szabad döntésébe, lelkiismereti szabadságába akarnak beleszólni, mások méhe körül akarnak rendezkedni...
2019. jan. 16. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!