Ti is ezt tennétek a helyemben?
Írtam tegnap privátban. Ha gondolod, majd válaszolj.
Hogy a saját szoba, meg hely lenne az elsődleges kérdés, azt erősen vitatom. Max. nem hívogatják át a barátaikat, hanem elmennek sétálni, beülnek egy teára valahová, bár nem hiszem, hogy egy-egy szék egy otthoni teázáshoz ne lenne félretehető akár a konyhában... Szóval életet ne dobj el ezért, mert a barátok és a saját terület - szerintem...
Kérdező van szakmád! Olvastam, hogy diplomát nem sikerült befejezni. De valamilyen szakmát szereztél?
Mostb merre laktok?
Ez a lakás mennyire stabil? Anyukád nem tervez újra haza jönni?
Ha ő haza jönne mi lenne akkor? Hogyan szültél?
Ismét a 3 gyerekes: pár hónapja szültem, bekattannék, ha megint terhes lennék, szerintem hetekig bőgnék, de nem tudnám elvetetni. Mindig az kattogna az agyamban, hogy enne a 3nak életet szavazam, de a húguk/öccsük miért nem élhetett...
k nehéz szitu, de mi értelmes, vyakorló nők, anyák fel tudunk nőni a feladatokhoz. Van nyitott ajtó a számoftokra is, és ez nem hiszem, hogy az abortusz lenne...
A hozzászólásaid alapján annyira aranyos nőnek tűnsz nekem, és most nagyon sajnállak!
A hormonjaid valószínüleg még most is az egekben, meg ott a három kicsi, Te teljesen másképp látod a dolgokat, mint mi innen a gép elől.
Nem tudom, hogy tudnék-e abortuszra menni, vagy sem, de alig 3 hónappal a harmadik szülésem után, talán mégsem gondolkoznék rajta túl sokat!
Neked egészségesnek kell lenned mind lelkileg, mind testileg, mivel van három gyereked! Ezt köszönd meg a férjednek, meg a jóistennek, vagy akinek csak akarod, és ennyi. Örülj, hogy ti így öten egészségesek vagytok.
Meg, ha van egy kis ideje a férjednek, akkor hadd legyen a gyerekeivel, ne azon kelljen neki sem agyalnia hulla fáradtan, mit lehetne még?
És tudod, most még anyagilag sem olyan durva a helyzet, de ha sulisok lesznek, meg tinik, akkor nehezebb lesz.
Szóval szr helyzet, biztos idegőrlő, és fáj is, de ha csak egy kicsit is belegondolsz, tudod, hogy mit kell tenned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!