Holnap megyek abortuszra, bíztatnátok kicsit?
Írjál hogy vagy! Majd ha lesz időd, és úgy érzed.
Én úgy gondolom anyaként, hogy ha egy embrió elmegy, annak oka van. Gondolj arra hogy annak a picinek talán jobb így :( Ha tegyük fel megszületett volna, lehet olyan problémái lennének amik az élettel gyakorlatilag összeférhetetlen lett volna. Én is hordtam ki babát 9 hónapig a szívem alatt, lehet keményen hangzik amit írtam, de én akkor is így gondolom. Én egy ilyen után, lehúznék pár pohár pálinkát, kisírnám magam, és gyúrnék a következő babára. Sikerülni fog, csak mindig előre kell nézni....
Kedves 13! Missed ab=missed abortion.....szerinted mit jelent?
Hogy vagy kérdező?
Kedves kérdező!
Csak most olvastam a kérdést, a válaszokat, mostanra már biztos túl vagy rajta...
Sokmindenkivel megtörtént már, megtörténik, és történni is fog, hogy elhal a terhessége, de az ember nem is gondolná, amíg vele nem történik meg, mennyire szörnyű ezt átélni, feldolgozni, újrakezdeni.
Nekem két elveszített magzatom volt az első a 10. a másik a 12. héten halt el. De azóta született két egészséges gyermekem, egy fiam és egy lányom, téged is csak ezzel biztatnálak, hogy előre nézz, ettől csak jobb lesz. Ezek a lelki fájdalmak megerősítenek, más ember leszel tőle, hát kitartás, és ne add fel!
Minden jót neked!
Tehát akkor szerinted ugyanazt jelenti ha valakinek elhal a terhessége és sajnos megkell műteni és az ha valaki önszántából kapartatja ki a méhét mert nem akar gyereket?!?!
A kettő teljesen más,az egyik abortusz a másik MISSED abortusz!!!!
Köszi a válaszokat. Hát most egyenlőre fent van a tágító és várunk. Nagyon fáj görcsölök nagyon és egyre közeledik a vég. A dokim szerint estére már kész leszünk de én valahogy nem akarom hogy kivegyék annyira akartam ezt a picikét :(
Utolsó válaszoló én beszélgettem erröl a dokimmal ma mert nem voltam vele tisztában. És azt mondta lényegében ugyanaz tehát a művelet ugyanaz de elvekben különbözik. Köszönöm hogy gondoltatok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!