Holnap megyek abortuszra, bíztatnátok kicsit?

Figyelt kérdés
Kicsit félek, hogy fájdalmaim lesznek. Köszi :)
2015. jan. 7. 17:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igen ugyanúgy zajlik
2015. jan. 7. 23:38
 22/27 anonim ***** válasza:

Írjál hogy vagy! Majd ha lesz időd, és úgy érzed.

Én úgy gondolom anyaként, hogy ha egy embrió elmegy, annak oka van. Gondolj arra hogy annak a picinek talán jobb így :( Ha tegyük fel megszületett volna, lehet olyan problémái lennének amik az élettel gyakorlatilag összeférhetetlen lett volna. Én is hordtam ki babát 9 hónapig a szívem alatt, lehet keményen hangzik amit írtam, de én akkor is így gondolom. Én egy ilyen után, lehúznék pár pohár pálinkát, kisírnám magam, és gyúrnék a következő babára. Sikerülni fog, csak mindig előre kell nézni....

2015. jan. 8. 08:50
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 13! Missed ab=missed abortion.....szerinted mit jelent?

Hogy vagy kérdező?

2015. jan. 8. 13:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Csak most olvastam a kérdést, a válaszokat, mostanra már biztos túl vagy rajta...

Sokmindenkivel megtörtént már, megtörténik, és történni is fog, hogy elhal a terhessége, de az ember nem is gondolná, amíg vele nem történik meg, mennyire szörnyű ezt átélni, feldolgozni, újrakezdeni.

Nekem két elveszített magzatom volt az első a 10. a másik a 12. héten halt el. De azóta született két egészséges gyermekem, egy fiam és egy lányom, téged is csak ezzel biztatnálak, hogy előre nézz, ettől csak jobb lesz. Ezek a lelki fájdalmak megerősítenek, más ember leszel tőle, hát kitartás, és ne add fel!

Minden jót neked!

2015. jan. 8. 14:50
 25/27 anonim ***** válasza:
36%

Tehát akkor szerinted ugyanazt jelenti ha valakinek elhal a terhessége és sajnos megkell műteni és az ha valaki önszántából kapartatja ki a méhét mert nem akar gyereket?!?!

A kettő teljesen más,az egyik abortusz a másik MISSED abortusz!!!!

2015. jan. 8. 15:14
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát most egyenlőre fent van a tágító és várunk. Nagyon fáj görcsölök nagyon és egyre közeledik a vég. A dokim szerint estére már kész leszünk de én valahogy nem akarom hogy kivegyék annyira akartam ezt a picikét :(

Utolsó válaszoló én beszélgettem erröl a dokimmal ma mert nem voltam vele tisztában. És azt mondta lényegében ugyanaz tehát a művelet ugyanaz de elvekben különbözik. Köszönöm hogy gondoltatok rám.

2015. jan. 8. 16:07
 27/27 A kérdező kommentje:
Ja és ugyanúgy zajlik mint egy kisebb babánál.
2015. jan. 8. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!