Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 45 évesen vállalnátok még...

45 évesen vállalnátok még besikerült gyermeket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a többi körülmény mellékes, anyagiak, családi helyzet, meglévő gyerekek száma stb., csak a kor a probléma. Jóval 40-en túl vállalnátok-e még egy gyereket, ha nem terveztétek?

2015. jan. 3. 14:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Jól látod utolsó, egyetértek veled. Hiába tartom magam 44 évesen egy fitt életerős anyukának, nem szeretnék attól rettegni, hogy vajon megérem-e a 60-65 éves kort, hogy lássam felnőni a legkisebb gyermekemet is. Nagyon szívesen babáznék még, ha 15-20 évvel fiatalabb lennék. De ha besikerült volna... Szóval nem hagy nyugodni a gondolat, hogy csak a korom miatt nem tudnám elvetetni...

Nálam az abortusz semmilyen formában nem jöhetett volna szóba az életem során, inkább védekeztem, ahogy tudtam.

Azt hiszem, most már azt fontolgatom, hogy megyek petevezeték-elkötésre, mert már álmomban is terhes voltam...

2015. jan. 5. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Kérdező!

Magánban írtam, gondolván nehogy lemaradjak, és későn írjak. Bocsánat, akkor tárgytalan, hogy légy nagyon boldog, és jó babavárást!

Igen. Ha még sem jön, akkor inkább sterilizáltasd magad, mint hogy abortuszra menj!

Üdv:

2015. jan. 5. 14:16
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
20-nak teljesen igaza van. Én 30 évesen szültem az első babámat és 34 évesen a 3-dikat, de még így is későn szerintem. Én megbántam, hogy nem 20-25 éves korom között szültem. Sokkal jobb akkor. Én idén leszek 35 éves, nem lesz több gyerekem, 100%. Anno, azt mondtam, nálam 36 év a korhatár, az felett semmiképp.
2015. jan. 5. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyban függ hogy hány évesnek érezném magam a bőrömben. Valakit 45 évesen már úgy meggyötört az élet hogy 55nek tűnik, és az életfelfogása is "öreges", valaki meg 35nek néz ki, életvidám, kiegyensúlyozott, boldog.

Tervezni nem terveznék 45 évesen (40 évesen még lehet) de ha besikerül, biztosan nem vetetném el.

2015. jan. 8. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!