Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnátok úgy gyereket,...

Vállalnátok úgy gyereket, hogy az egyik szülő halálos beteg?

Figyelt kérdés
Felelőtlenség? Vagy mindenkinek jár, hogy részesüljön a gyermekáldás örömében, akár rövidebb időre is?
2014. dec. 18. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
ez attól függ, milyen anyagi körülmények között kéne egyedül nevelnem... ha tudom, hogy képes vagyok egyedül is felnevelni, akkor igen, úgy gondolom bevállalnám és megadnám a betegnek azt az örömet, hogy még lássa a gyermekét...
2014. dec. 18. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, a másik fél el e tud tartani egyedül egy gyereket.
2014. dec. 18. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Én igen. Ha megtudnám, hogy a férjem maholnap elhagy minket, még gyorsan vállalnék tőle (még egy) babát. Minden mást meg fogok tudni oldani. De ez persze attól is függ, hogy a te életedben te magad hogyan boldogulsz. Én csak a saját életem alapján tudok dönteni.
2014. dec. 18. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, és ez nem felelőtlenség. Szerintem jobb élete lesz mint egy olyan babànak aki ugyan apa anyával van de érzelmileg el van hanyagolva pl. alkohol, erőszak stb. Biztosan több szeretet fog kapni főleg azért mert a párod tovább él majd benne.
2014. dec. 18. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. Pont elég lesz feldolgozni a halálát, plusz segíteni neki az utolsó napjaiban, heteiben, hónapjaiban. Nem tudnám rendesen ellátni a babát ha közben a temetést kell szerveznem.
2014. dec. 18. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

1. igen, mert úgy legalább benne élne tovább

2. nem, mert épp elég lenne magamat helyre rázni, félek, hogy a baba sínylené meg

2014. dec. 18. 13:48
 7/7 Lencsibaba0121 ***** válasza:
100%
Igen, vállaltunk a férjemmel gyereket úgy, hogy tudjuk, hogy én miben fogok meghalni. Csak még azt nem tudjuk, hogy mikor..... Nem gondolom, hogy felelőtlenek lennénk, mert megtettük
2014. dec. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!