Tényleg igaz hogy az elmúlt 10/20 évben gyakori volt a terhességmegszakítása?
Jó nagy hülyeséget írsz.
Ha az alábbi statisztikát áttanulmányozod, akkor rájössz:
Az való igaz, hogy egyre csökken az abortuszok száma, mert a mai foggátlók sokkal kevesebb gormont tartalmaznak, és így viszonylag(!) kevésbé ártalmasak, de te a kérdésedben nagyon erősen túlzol.
Sehonnan,csak hogy többet is ismerek akik mesélték.....
Ugyanis több nő is mesélte hogy "volt egy abortuszom,nekem is volt egy művi vetélésem",anyukámnak is volt......
Szia!
Nagynéném az 1960-as években született. Neki NEM volt abortusza. A húszas évei elején szülte az egyetlen unokahúgomat. Örül neki, hogy fiatalon szült, mert később nőgyógyászati problémái miatt már nem lehetett volna babája.
Egyébként valószínűleg az a helyzet, hogy akkoriban (70-80-as évek), amikor ők voltak fiatalok, nem volt olyan szinten a fogamzásgátlás, mint ma. Gyakrabbak voltak a "balesetek". Írom ezt úgy, hogy én is védekezés mellett fogantam és születtem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!