Mennyire fáj az abortusz?

Figyelt kérdés

Hány hetes korig végzik el?

Kinek milyen tapasztalatai vannak?

2014. dec. 12. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
Nalunk tudatos dontes volt,es megis megszakad a szivem.
2014. dec. 13. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is tudatos döntés volt ... bevallom egyfajta megkönnyebbülést éreztem ,hogy túl vagyok mindenen .Közösen hoztuk meg a döntést a férjemmel ,reálisan ,mindent átbeszélve .. Nem rágódunk a történteken ,nem is szoktunk beszélni róla ..azóta nagyon odafigyelünk ..vigyázunk még jobban ,hogy akkor szülessen a lányunknak testvére amikor mi(!) úgy akarjuk .Csak azért mert besikerül ,úgymond kényszerből nem vállalnánk újabb gyermeket majd lesz ahogy lesz alapon ! Korábban sem azért került sor a megszakításra,mert felelőtlenül szerettük egymást a párommal ... erről szó sincs,egyszerűen nálunk is porszem csúszott a gépezetbe ... Mindegy ,ezt nem ragozom . Visszatérve a kérdésre .. nekem az volt kellemetlen csak ,mikor a tágítót felrakták (muszáj volt ,mert korábban császárral szültem) .. nem igazán görcsöltem ,a műtét után is olyan volt ,mintha csak erősebben menstruálnék .
2014. dec. 13. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!