Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Leírnátok a véleményeteket?...

Leírnátok a véleményeteket? Ill. hogy ti mit döntenétek?

Figyelt kérdés

A helyzet hogy 2 kicsi lány mellé összejött egy harmadik baba. Mielőtt felmerülne bennetek a védekezés kérdése: Pharmatex kúp!

A gyerekek: 2,5 éves és 8 hónapos.

10 hetes vagyok.

Napokban költözünk nagyobb házba, ez nem jelentene gondot.

Anyagilag nem a milliomosok közé tartozunk,de ez sem lenne probléma.

Viszont "egyedül" vagyok így is a két gyerekre. Párom ugyan 4 ig dolgozik. De ha hazaér,vagy talál magának valami elfoglaltságot,vagy tévézik,netezik.

Éjszaka is én kelek és keltem mindig a gyerekekhez.

Minap kértem késő este hogy altassa el a picit,mert elég nyűgös éjszakáink voltak, el is altatta, de mire felkeltem,addigra a kicsi sírt párom pedig aludt..

Szóval segítségem egyenlő így a 0-val.

2014. dec. 10. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A helyzeted szerintem sem ok az abortuszra. Én most vagyok 11 hetes terhes, két nagyobb középsős és elsős. A város két különböző-ellentétes pontjára járnak iskolába-óvodába, ráadásul a nagyot minden egyes nap másik városba kell vinnem edzésre, ahonnan este 8-kor érünk haza. A cifra az egészben, hogy az én férjem este 7-kor megy el dolgozni és reggel 8-9 fele ér haza. Na ebbe gondolj bele!

Nálunk tervezett baba volt, tény a nyáron még a munkaideje barátibb volt. Tudtam én előre, hogy kemény lesz, hisz senki nem lesz segíteni az esti rituálénál, az éjszakai felkelésnél, a reggeli készülődésnél. Nappal pedig a férjem alszik. Azt hiszem kemény lesz, de nem érdekel, valahogy majd csak megoldom. Bízok benne, hogy rövidül a munkaideje és vagy este vagy reggel fog tudni segíteni.

Bár a férjem amikor csak tud segít, tehát neki a hozzáállásával nincs gond, sajnos az idejével annál inkább.

sok boldogságot nektek. És azért egy elbeszélgetés nem ártana a pároddal! Nagyon jó a munkaideje, igencsak beleférne, hogy segítsen!

2014. dec. 10. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

először is én egy 10hetes babát már tuti nem vetetnék el. főleg hogy komolyabb ok nincs is rá. ennek a magzatnak már van szívhangja, keze lába....stb. nem lenne szívem. tehát biztos megtartanám.

és hogy a párod ilyen hát sajnálom, legyél határozottabb, vagy ha nem segít akkor tojnék rá. komolyan, van szennyese mossa ki magának, éhes, csináljon kaját, főzzön...stb te csak a gyerekekkel foglalkozz és magaddal ha már a drága apuci ennyire csapni való.

2014. dec. 10. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Neked, nektek kell tudnotok, hgoy be tudjátok vállalni.

Ha így marad minden akkor bírnátok? Bírnád? Ha annyira szeretné a babát, akkor kérd meg hogy bizony segítenie kell, előbb utóbb te is dolgozni fogsz és akkor ott leszel 2 vagy 3 gyerekkel ő meg csak netezni fog? Ki fog játszótérre menni, játszani velük, tanulni és bizony akár a fürdésnél is kiveheti a részét nem is beszélve hogy akár a házimunkába is besegíthet. Szóval ezt gondolja át. Természetes, hogy te vagy velük többet, nagyobb a türelmed, de az ő gyerekei is.

Próbáljatok meg beiktatni akár egy héten egy vagy két napot amikor csak most még négyesben vagytok és nem megy tv, nem megy net és társai, sétáljatok egy jó nagyot valahol.

2014. dec. 10. 14:35
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..

Úgy döntöttem hogy megtartom. És visszagondolva akár 6-7 hetesen is mentem volna a műtétre, biztos nem lett volna szívem megtenni.Párommal beszéltem, az anyja is beszélt és az én édesanyám is persze normális keretek között. Kemény 2 napig láttam rajta változást, de most kezdi a hisztit amit az első két lánnyal is terhesség elején...

2014. dec. 17. 08:07
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok válaszadók!😊

Olvasgattam vissza hosszú idő után a régi kérdéseimet.

A kérdésben szereplő "magzat" már 5 êves nagyfiú! Igazi izgő mozgó rosszcsont!

Az apja,hát, hagyjuk...😊 jelenleg a pereskedésnél tartunk.

Nem mondom hogy könnyű a gyerekekkel, de legalább találtam munkát,anyagilag kicsit jobb.

2020. jún. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!