Igaz az, hogy a forró víztől elveszthetem a babámat?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek forró vízzel zuhanyozni, fürdeni és nagyon megijedtem mikor hallottam, hogy akár a baba életébe is kerülhet.2014. nov. 27. 08:28
1/4 anonim válasza:
Tusolástól nem lesz bajod, nyilván nem langyos vízben tusolnak a kismamik ilyenkor télen. Forró kad vízbe tenyleg ne ülj bele, azt valóban nem ajánlják.
2/4 anonim válasza:
Forró kádfürdőt venni nem szabad,mert alhasi vérbőságet okoz,ami miatt a méhben is vérbőség alakul ki és az embrió kilökődhet vagy a magasabb hő miatt károsodhat. Forró lábfürdőt vehetsz és jó meleg vízzel is zuhanyozhatsz(ami egyébként nem jó,mert tönkremegy,kinyúlik és kiszárad bőröd),csak a hasadra ne irányítsd a vízsugarat. Ami csak odafolyik fentről, az nem baj.
3/4 anonim válasza:
Forróvízben ülni nem ajánlott,mert vérbőséget okoz. De én mindig forróvízben zuhanyoztam,de úgy,hogy a hasam nem zuhyanyoztattam,csak ami ráfojt.
4/4 anonim válasza:
Igen, meg van rá az esély hogy ülőfürdőtől, ahogy előttem is írták, de azért nem 100%. én eleinte vettem ülőfürdőt mert jól esett a derekamnak és mert imádom, és semmi bajom nem lett tőle. Jó oké nem tűzforró vízben üldögéltem órákat, hanem kellemes meleg vízben egy 10 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!