Ha meg kellett szülnöm a beteg babámat és lelkileg nem tudom magam ezen hamar túltenni, meddig tarthat a háziorvos ( vagy más orvos) táppénzen?
Sajnálom, ami történt.
A munkatársamnak volt egy vetélése, ő 3 nap után visszament dolgozni, azt mondta, megőrül otthon.
Nekem is volt egy elhalt magzatom, én kiírattam magam táppénzre, de két hét után visszamentem dolgozni, rájöttem jobb úgy.
Meg kell gyászolni a babát, de nem úgy hogy egész nap a négy fal közt őrlődsz. Legyél egy kicsit otthon, de ne nyúljon ez a táppénz hosszúra, mert utána még rosszabb. Tudod csak visszamenni rossz, az első napok, amikor a munkatársak nem tudják hogy szóljanak hozzád, de aztán mindenki túlteszi magát ezen s neked is könnyebb lesz. Nem tudom mi a munkád, én pedagógus vagyok, gyerekek közé mentem vissza hát gondolhatod... De azóta már van két szép pici gyermekem, neked is hasonló jókat kívánok majd az életben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!