Babámat féltem más gyerekektől, hogyan küzdjem ezt le?
Mennyi idős baba?
De mitől félsz?-hogy elkap valamit, hogy hozzáérnek, vagy mitől?
Járunk orvoshoz lényegében havi szinten...Városba is minden nap tömegközlekedéssel. Minden hónapban megyünk beszélgetős csoportba is de ott még csak az ölembe ül.
7 hónapos korrigáltan 4
Most hogy elkezdett kúszni, nem lehet ölben tartani...itthon egyébként sem meg nem is akarom de fogalmam sincs mi lesz holnap. Kicsi gyerekek jönnek 1 és 1.5 évesek...tipikus rosszcsontok..
Nem tudom pontosan, nem attól félek hogy ránéznek megsimizik egyebek, kicsit a betegségektől de tudom azokon egyszer át kell esnünk, inkább hogy csúnyán nyúlnak hozzá, hevesen, erősen...nem tudom megfogalmazni...ilyen hülye tévképzeteim vannak hogy megtapossák, vagy megverik nem is értem mi van velem...
aha. te legyel ott mindig reszben a gyerekedre vigyazol kozben, reszben mindket felet a helyes iranyva terelgeted. szep szoval a mas gyerekenek is elnagyarazhatod, h ezt cagy azt nem szabad es miert nem szabad csinalni
egy egyeves meg nem lehet "rossz gyerek"
Átérzem...Az én keresztfiam és nagyobbik lányom közt másfél év van.
A kisfiú elég agresszív, amikor a lányom 9-10 hónapos volt, és itt voltak,vagy mi mentünk el hozzá,minden perc úgy telt hogy rohantunk utánuk. Számtalanszor volt hogy a lányom ült az ölembe, keresztfiam jött,hogy meg akarja ölelni, ehelyett adott egy fülest neki.És tényleg akárhogy magyaráztuk el a keresztfiamnak hogy nem szabad mert fáj a kisebbnek, még jobban csinálta volna.
Már most a lányom 2,5éves, k.fiam 4 de még most is van hogy nekimegy szándékosan és fellöki..igazából annyit tehetsz hogy ott leszel a nyomában a babádnak,és vigyázol rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!