Megtartanatok a gyereket hogyha egyedul kellene felnevelnetek?
Figyelt kérdés
Ha meg fiatalok vagytok huszonevesek most kezdtettek el dolgozni. Tehat nem vagytok stabil anyagi helyzetben. Megtartanatok a gyereket ha az apja nem orulne neki es most ne irjatok a gyerektartast mert az nem felelossegvallalas ha amugy minden gonddal az anyanak kell szembenezni. Vedekeztek ovszerrel ami nem szakadt ki nem is ertik hogy tortent.Mit tennetek megtartanatok vagy nem? Igazabol az is gond hogy a no aggodik hogyha esetleg megtartja az a parkeresest is megneheziti 9 honap terhesseg utanna meg evekig egyedul.2014. okt. 29. 09:11
12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez a munka olyan hogy nem lehet otthagyni mert mas embert vesznek fel es egy kisvarosban nem egyszeru masikat talalni. Ugy hogy a szulokkel lakna is nagyon nehez lenne a megelhetes a szulok betegesek.
2014. okt. 29. 15:46
13/14 anonim válasza:
Nem tartanám meg. Sosem szülnék gyereket csak úgy magamnak. Csak családba, ha mindketten kívánjuk.
De ez én vagyok.
14/14 anonim válasza:
Ha gondolod, írj privit, Kérdező.
Én megtartanám a babát és ehhez találnám meg a megoldást. Ebben a megoldáskeresésben nagyon szívesen segítek. Nem csak szavakkal... Ha nyitott vagy ebbe az irányba legalább gondolkodás szintjén elmozdulni, írj. A végén így is, úgy is Te döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!