Ti elmennétek ilyen esetben abortuszra?
Nem akartam nagyzolni :DDDD Az elején számoltuk, mivel én otthon dolgozok ő meg tanul kb ezer lehetőség volt, nem kényszerből csináltuk. az elején volt napi 7 vagy afölött amikor EGYÜTT ALDUTUNK, ez a következő félvben együtt alvás/ 3-4 re csökkent.
Utolsó....
Interneten kereskedek (cégnek) lassan 3 éve, bruttó: 340 a bejelentettem, mellette tanulok
Én 23 éves vagyok (nem sokkal idősebb tehát), és 2 éve várunk a babára (hormonális gondokat okozott a fogamzásgátló, amit azóta sem sikerült rendezni)... Szóval, ha most összejönne, de a férjem lelépne, mindenképpen megtartanám, mert egy kicsi esélyt sem adnék annak, hogy később esetleg emiatt ne lehessen gyerekem, ha már így is nehezen jött össze! Inkább egyedülálló anya lennék, minthogy verjem a fejemet később a falba, hogy nem kellett volna elvetetni...
Persze, ezt neked kell eldöntened, van pozitív és negatív oldala is, és csak te tudhatod, hogy melyik irányba dől nálad a mérleg...
Szerintem én ebben az esetben nem variálnék, simán megtartanám. Persze azt is meg kell gondolni, lesz e valamiféle segítség, ha nagy szükség lenne rá. Ma már nők tömkelege marad egyedül a gyermekével. Tuti nem ideális állapot, de ez van. A papa, ettől függetlenül mehet isten hírével, semmi nem kötelező. Ő a lelépést választotta, hát ámen!
De én ilyen feltételekkel simán bevállalnám!
Az meg h egy nap hányszor voltatok együtt? egészségetekre.
Ha van biztos jövedelmed ès mint olvasom tervezett baba,tartsd meg.nem vagyok abortusz ellenes mielőtt felmerülne a dolog.
Ha èn kerülnèk ilyen helyzetbe akkor nehèz döntès lenne.van egy gyermekem,a fèrjem nèlkül el sem tudnàm kèpzelni az èletem,ès a kisfiam is nagyon apàs,így làtom,hogy mennyire szüksèg van egy apàra.
Valószínűleg nem tenne meddővè az abortusz,de az eszetekbe sem jutott ennyi idő alatt,hogy ilyen sok szex mellett nem lesz a szervezetnek elèg ideje negfelelő mennyisègű ès minősègű spermàt termelnie?!ez biztos megnehezítette a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!