Ti elmennétek ilyen esetben abortuszra?
Mar nem azert, de igen keves valosagtartalommal bir szamomra az evi 1200-500 alkalommal torteno szex. Az minimum napi 3, a menstruacio alatt is. Persze.
Amugy a parod anno volt kivizsgalason?
Persze..... Hiheto.....
Tervezett terhesseget nem szakittatnek meg, de tapasztalatbol mondom, hogy az egyedulallo anyasag nehez. Anyagilag, erzemileg, mentalisan.
Nehéz kérdés, biztos én is nagyon törném a fejem a te helyzetedben. Egyébként biztos, hogy "miattad" nem jött össze? Mert simán lehet, hogy a párodnál volt valami baj. Nagyon sokszor hallottam már, hogy próbálkozott egy pár sokáig, nem jött össze, majd mikor egy újabb kapcsolatban szeretett volna a nő terhes lenni, egyből sikerült.
Én személy szerint amúgy nem hiszem, hogy képes lennék elvetetni. De ennek a te döntésednek kell lenni. Mérlegelj ész érvekkel, ha máshogy nem megy, esetleg anyukád, barátnőd, olyanok tanácsát hallgasd meg, akik "testközelből" ismernek, ismerik a körülményeidet. A két dolog szerintem a lényeges: 1. egy évet vártál a babára, a dokik ijesztgetnek, hogy talán többet nem lehet (de ez nagyon kétséges), anyagilag jól állsz, nem okoz gondot a nevelése, ezért megtarthatod. 2. fiatal vagy, még egy csomó időd van új kapcsolatot találni (ami gyerek nélkül könnyebb), ráérsz újra terhes lenni, akár éveket várni, hogy a gyermeked egy teljes család szeretetét élvezze (édesanya-édesapa együtt), ezért inkább vetesd el.
Amúgy szerintem sok igazság van abban a mondásban, hogy "minden anya magának szüli a gyermekét", mert még egy stabil kapcsolatban is előfordulhat, hogy apa ilyen-olyan okból nem lesz mindig és akkor úgyis egyedül marad az anya a gyermekével.
Szívből kívánom, hogy a lehető legjobb döntést sikerüljön meghoznod és utána már soha ne bánd meg! :)
Vonatkoztassunk el az apukától. 1 éve próbáltátok összehozni ezt a babát. Tényleg teljes szívedből szeretted volna, hogy terhes legyél? Azért akarnád megtartani, mert szeretnéd a babát, vagy azért, mert félsz, hogy nem lehet több lehetőséged?
És miért gondoltál az abortuszra? Félsz,hogy nem tudod egyedül felnevelni? Vagy nem is akarsz egyedülálló anyuka lenni? Esetleg a volt párodra emlékeztetne, és valami olyat tett, ami miatt inkább kitörölnéd az életedből, nem hogy gyereket szülj tőle?
Ezeket a kérdéseket gondolj jól végig. De ha adottak a feltételek, és akartad a babát, akkor én a helyedben megtartanám.
Most én vagyok a rossz matekból, vagy mi?? Évi 1200-500 szex. Ez azt jelenti, hogy évi 1200-1500 között lévő szám?
Egy év alatt? Egy év 365 nap. Nem? Az azt jelenti, hogy megközelítőleg napi 3 szex. Vagy nem?? Ki bírja ezt? :) És ha így is van, mit csodálkozol, hogy nem estél teherbe? Ilyen esetben nem hiszem, hogy van életképes spermium. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!