A párom nem szeretné a babát most, de én igen. Mit gondoltok erről?
5 évvel ezelőtt, még mielőtt megismerkedtünk vett fel kölcsönt, és még 1,5 év hatra amíg kifizeti. Azzal indokolja hogy vetessük el, mert nem nagyon tudnánk eltartani, vagyis eltartani eltartanánk, de a törlesztőt meg nem tudnánk fizetni úgy mint eddig, és egyedül nem birna el a tartozással, csak úgy hogy ha én is dolgozom.
Azt mondta, hogy ha nem lenne tartozás, gondolkodás nélkül benne lenne hogy tartsuk meg.
A családom támogat mindenben a baba kapcsán is, segítenének. Páromnak ez nem elég, azt mondta az csak egy dolog hogy segítenének.
Nem albérletben vagyunk, külön házunk van, amit szüleimtől kaptunk, csak a számláinkat fizetjük.
Pár évvel ezelőtt volt már egy abortuszom.
Most 6 hetes vagyok.
egyrészt ugye védekezni kellett volna.
de nehogy már másfél év miatt vetessetek el egy bébit!!!
Nos bocs ha rosszul látom,de ez eléggé kihasználásnak tűnik.
Mármint, a te szüleid adták a házat,dolgozz azért,hogy ő tudja fizetni a tartozását.Én ilyen embernek nem szívesen szülnék gyereket.De a tanácsom az,hogy próbáld vele megbeszélni,viszont ne kényszeríts rá olyat amit nem akar,mert annak előbb utóbb a gyerek issza meg a levét.
Ne vetesd el!!!
1,5 év semmi. ebből 8 hónapig még a pocakodban van. Most még tudsz dolgozni akár csipcsup melókat is. A szüleid biztosan segitenek! Ne vetesd el, tapasztalatból mondom! Amint elkezd nőni a pocid, és a párod is látja, nem fogja megbánni, hogy igy döntöttetek. Mennyi a törlesztőtök havonta, a fizutok hány százaléka?
A fizunknak körülbelül a 60-65%-a megy a tartozásra.
ma 14:50: Fogamzásgátló szedése mellett estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!