Egy 17 hetes magzatot már mindenképp megkell szülni? Hogy zajlik az egész?

Figyelt kérdés
A hét közepén kell befeküdnöm, nagyon félek tőle.
2014. okt. 13. 20:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen volt amnio.
2014. okt. 14. 09:55
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkpzz veluk, szerintem ne is olvasd a valaszokat a tovabbiakban, a valaszt megkaptad, sajnos szulni kell, probald meg kizarni a tobbi ember velemenyet, gyorsabban fel tudod majd dolgozni ha nem azt olvasgatod, h szerintuk jo vagy rossz dolgot teszel!
2014. okt. 14. 09:57
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem fogom olvasni. Ingerlékeny vagyok most. Félek a holnaptól. Köszönöm aki nem itél el. Sziasztok
2014. okt. 14. 09:59
 24/31 anonim ***** válasza:

Akkor kitartás neked a nehéz feladat előtt!!!

Kívánom neked ha mindezen majd túlleszel és lelkileg is feldolgoztad, szülessen majd egészséges gyermeked!

A picit sajnálom, de megértem a döntésed.

2014. okt. 14. 10:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia! Aki nem volt ebben a cipőben nem is tudja miről is van szó. Én áprilisban 22 hetes babát szültem meg down szindróma miatt. Szörnyű volt, nem kívánom senkinek. Nagyon vágytam arra a babára, és amikor kiderült egy világ omlott össze bennem, de megerősítettem magam, és úgy mentem a kórházba, hogy nem akarhatok neki sem rosszat, és magamnak sem... Ki tudja meddig élne, mennyire lenne beteg... Este feltettek két laminária pálcát a méshszájba a tágítás miatt, az nem volt valami kellemes, éjjel már görcsöket okozott. Reggel mentem le a szülőszobára, ahol valami labdacsot tettek a méhszájhoz, ami szintén tágító volt, az délelőtt már ki is jött, ami azt jelentette, hogy kitágultam két újjnyira. Akkor kaptam fájdalomcsillapítót, délután kb 4-ig félig aludtam, félig kábult voltam, aztán az infúziót begyorsították, és estére meglett. :( Nem néztem meg. Utána volt egy egészségügyi küret, (nekem a lepény magától kijött), aztán két nap, és jöhettem haza. Sosem fogom elfelejteni, de jobb így, nagyon nagy teher egy beteg gyereket nevelni. Most újra szeretnénk kisbabát, remélem sikerül.
2014. okt. 14. 11:34
 26/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult :( Én is megszülném. Gondolj arra, hogy így jobb lesz neki, és ő mindig veled lesz
2014. okt. 14. 12:40
 27/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Korábban valaki egy ilyen kérdést tett fel,terhesség megszakítás témakörben. Nem tudom jól illesztettem-e be, ha nem lehet rákattintani, keresd meg és nézd meg a válaszokat. Ott is beteg volt a baba és már túl van a szülésen, azt hiszem a múlt héten szülte meg a beteg babát. "Akiknek a 20. hét körül "kellett" megszülniük beteg babájukat! Hogy zajlik az egész? Van különbség, hogy első baba lenne, vagy már többedik "szülés"? "
2014. okt. 14. 12:44
 28/31 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 13:12
 29/31 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy át kell élned ezt kedves kérdező :( Mi 14 hetesen jártunk így (nem pont down, hanem más fejlődési rendellenesség, de a kérdésre a válasz ettől nem változik), akkor még volt lehetőség műtétre, de már nagyon határeset volt. 17 hetesen már szerintem max. csak akkor lehetne ha a méretei a korának nem megfelelőek lennének.

Kívánok neked rengeteg erőt, és kitartást. Gondolok rád holnap, és kívánom hogy mielőbb túl legyél rajta. Előbb a fizikai részén, aztán szépen lassan lelkileg is. Ne foglalkozz azokkal, akik elítélnek. Nem ér annyit, próbáld kizárni ezt a gondolatot. Hagyj időt a gyásznak, aztán csak előre nézz. És ne add fel!

2014. okt. 14. 16:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kérdező! :( Nekem is elment a második babám is... 20 hetesen és 5 naposan kellett megszülnöm, halva! :( Én nem láthattam! Ilyen piciként mint a mi babáink, még nem minden kórházban engedik, hogy láthasd, el temethesd! :( Nekem már beindult a szülésem, de kézi burokrepesztés után kaptam oxitocint és gátmetszés nélkül 3 nyomással kint volt a bébim, kb. 3 órahossza alatt! Sajnos nekem eléggé fájt! :( Császárt szerintem nem kérhetsz, mivel a te egészséged nincs veszélyben, ha így lenne, akkor az orvosok úgyis intézkednének, intézkednek! Valószínűleg indítani fogják a szülésedet, oxitocinnal, ha jól tudom! Hogy burkot repesztenek-e azt nem tudom! ... Kívánok gyors és könnyű szülést!!! Soke rőt küldök!!! És ha lehet, inkább legyen bent veled valaki, a Párod, vagy Anyukád,valaki! Velem is volt bent egy valaki! Sokat segített, hogy fogta a kezem!!!
2014. okt. 14. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!