Bocsánat, tehat neked fizikailag jobb, ha nem csaszar.
2014. okt. 13. 21:11
12/31 anonim válasza:
Sajnálom.Ha még nem szültél előző este kapsz tágítót.Másnap oxitocint-jobb helyeken EDA-t is-és megszülöd a babát.Mindenféle szempontból jobb a hüvelyi szülés.Gyorsabban felépülsz,és hamarabb vállalhattok újra babát.Különben egy ismerősöm 23. hétre szülte meg a szintén Down kóros babáját.Rá kb 9 hónapra kezdtek újra próbálkozni,a 10.-ben össze is jött a baba.Azóta már meg is született a makk egészsége pici.
2014. okt. 13. 21:42
13/31 anonim válasza:
Csak a mi kis barbár magyarhonunkban kell megszulni, kint (USA) a 2. trimeszter végeit még elveszik abortusszal is. Csak nálunk otthon szeretik kínozni a nőként. Sajnálom :(
2014. okt. 14. 00:10
14/31 anonim válasza:
Én nem tenném meg! Mi van ha megszülted megvizsgálják és egészséges, nem 1 ilyen családot ismerek akinek azt mondták h beteg és utána teljesen egészségesen megszületett, van olyan is aki elvetette de mikor megszülte kiderült h egészséges.
Már él, dobog a szíve, úgy néz kis mint egy ember csak picibe.
Nagyon sajnálom h így döntöttél. Azért pár év múlva megkérdezném h biztos jól döntöttél e.
2014. okt. 14. 08:38
15/31 anonim válasza:
14-sel egyet értek. Nem vagyok orvos, meg bár nem is értek sokat hozzá. DE most csak egy orvos mondta azt hogy down-os? Én elmennék több orvoshoz is, és még csak 17 hetes a baba, nem korai még betegnek mondani? Én hallottam már ilyet hogy betegnek nézték, aztán kiderült hogy tök egészséges a baba. De tudom hogy ha még várnál pár hetet egyre nagyobb a baba és akkor még nehezebb :(
2014. okt. 14. 08:52
16/31 A kérdező kommentje:
Majd leírom hogy beteg e valolyában jo? Ugy talán megkönnyebbül a lelketek!!!! Egyébként nem orvos mondta hanem az össze vizsgálatot megcsináltattam és kimutatta. És ha kérhetem inkább a kérdésre válaszoljatok ne pedig elitíljetek és megkövezzetek. Nagyon remélem ti nem lesztek ilyen helyzetben. Mert akkor más véleményen lennétek !
2014. okt. 14. 09:13
17/31 anonim válasza:
Pont ezt akartam irni amit a kerdezo. Feltett egy kerdest amire valaszt vart. Meg kell e szulni? Sajnos meg! konnyebb lesz fizikailag mint egy idore szules, mivel nem kell teljesen kitagulnod. Sajnalom, h igy alakult, en megertem a dontesed! kitartas!!
2014. okt. 14. 09:40
18/31 anonim válasza:
én válaszoltam is a kérdésre, én voltam az első, bocs.
nem ítéltelek el, nem tudom honnan vetted?! bocs hogy meg mertem kérdezni valamit. további szép napot!!
2014. okt. 14. 09:46
19/31 anonim válasza:
Nyilvan nem is neked szolt elso, te a.kerdesre.valaszoltal. akinek nem inge..ismered a mondast. Szerintem azert fel lehet fogni, h kinek szolt a dolog!!
2014. okt. 14. 09:53
20/31 anonim válasza:
Amniocentézis volt? Mert csak az ad biztos eredményt. A többi vizsgálat nem pontos. Csak azért kérdezem mert az amniot a 17-18 héten csinálják általában, ha ez nem volt meg én inkább megcsináltatnám.
Bocsi én sem a kérdésre válaszoltam ezzel, de már többen megírták, hogy meg kell szülni. A tágulás mértékétől függ, hogy mennyi idő alatt lesz ez meg. Egy ismerősöm szülte meg így akkor már halott 20 hetes babáját. Nagyon nagy lelkierő kell ezt végigcsinálni azzal a tudattal, hogy a végén nem élni fog az a baba... Az ismerősöm megnézte a babát, meg is érintette a kis fejét, úgy búcsúzott tőle. De neki nem volt választása, mindenképp meg kellett szülnie, mert a baba meghalt benne..
Hogy hogyan lehet ezt utána feldolgozni, arról nem tudok nyilatkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!