Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet 20 heres terhesen...

Hogy lehet 20 heres terhesen el vetetni a babát?

Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 14:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%

Ha el is hal, az ekkora terhesség esetén már meg kell szülni a babát.

Az exem 24 hét 3 naposanszületett, és teljesen egészséges

2014. szept. 15. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
41%

Amennyiben a gyerek igazolhatóan beteg, akkor a 20. hétig van lehetőség a terhesség megszakításának kérésére és elvégzésére.

A 24. hétig akkor van lehetőség erre, ha az élettel össze nem egyeztethető betegsége van a magzatnak.

(Mindkét esetben a magzatot, amit még a méhben megölnek, meg kell szülni).

2014. szept. 16. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
44%

Neked már sehogy. Legyen már annyi emberség benned, hogy inkább örökbe adod, ha megszületik.

Azért, mert neked nem kell, sokan szeretnének újszülöttet örökbefogadni.

Valaki őt is nagyon szeretné.

2014. szept. 16. 22:42
 14/26 Mandy1408 ***** válasza:
16%
Én láttam már olyat, hogy 8 hónaposan vetettek véget a terhességnek, pusztán az anyjának volt kapcsolata a szülészeten. Mondjuk 15 éves volt az "anya", úgyhogy jobb is.
2014. szept. 17. 13:11
 15/26 anonim válasza:
45%
Már serintem sehogy,de nem ölhetel meg egy ártatlan gyermeket ő semmiről nem tehet,miért éppen most,hol voltál eddig????Ő már egy érző ember!!!!
2014. szept. 18. 15:23
 16/26 Yehudina ***** válasza:
55%
Ez az "anyajelölt" még nem válaszolt arra a kérdésre, hogy MIÉRT akarja elvetetni a gyerekét. Ez lenne talán a legfontosabb, mielőtt bárki is bármilyen véleményt mondana, és az idő azóta is már igen gyorsan megy. Tehát: miért is akarja elvetetni a gyerekét?
2014. szept. 19. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha beteg a baba, akkor felajánlják, hogy megszüli-e az anya vagy sem! De az már nem abortusz! Viszon, ha elvetetni készül, mert nem akarja (ilyet is gyakran hallani), akkor az már gyilkosság, és itt, nálunk, ha jól tudom, nem engedélyezik! Én 20 hetesen szültem emg a pindurkámat, mert a lepényemen ciszták voltak, amik kidurrantak és bevéreztek..megindították a szülést! A kislányom, egészségesen, de halva jött a világra! Azt hittem belepusztulok a lelki fájdalomba! Most is nagyon fáj!!! Már hónap végén lenne 1 hónapos! :( Hiányzik!
2014. szept. 19. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Utolsónak, sajnálom ami történt, én kívánok neked mielőbb egy egészséges kisbabát!

Én két magzatot veszítettem el, de azóta van két szépséges gyermekem, hát neked is kitartás!

2014. szept. 19. 15:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolsó! Köszönöm! Volt egy 9 hetes missed műtétem is.. csak a kérdés a kislányomat érintette! De mégegyszer köszönöm! És sajálom ami veled történt, viszont gratulálok a gyermekeidhez!
2014. szept. 19. 16:03
 20/26 anonim válasza:
62%
Ennyi idosen már nem engedelyezik az abortusztEz már elo magzat .Elvetetni gyilkosság. Ha nem kell szuld meg es add orokbe. Igy talan a lelkiismeretedsem fog vádolni egy ido után. Javaslom a youtubon nezd meg a "Megsem szuletett gyermek kereszt utja" cimu videot. Talán megerted hogy mit jelent a anyaság. Isten segitsen jol donteni
2014. szept. 20. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!