El tudom titkolni a barátom elől, hogy terhes vagyok, és
el akarom vetetni? N25
Milyen kapcsolat ahol titkolózni kell? Van ennek így jövője? Ő az apja joga van tudni róla, attól függetlenül, hogy a te pocakodban van, 50% ban az övé is. A műtét nem sok idő kb. 15-20 perc, altatásban végzik. Előtte nap kell bemenni ha még nem szültél, kapsz tágítót, délelött műtenek. Műtét után 6 órával kísérővel mehetsz haza. Ha nincs kísérő csak másnap engednek ki. Mielőtt a műtétet megcsinálnák, kell pár kört futni védőnőnél, orvosnál.
2013. aug. 12. 21:56
Gratulálok az őszinte kapcsolatodhoz!
Nem is a műtéttel van baj, mert hazajöhetsz utána, viszont itt is szextilalom van, nem tudom biztosan, talán 5-6 hét, mint sima szülés után.
És persze vérzel rendesen, tehát látni fogja, hogy valami nem oké, a lelkiállapotodról nem is beszélve.
2013. aug. 12. 22:10
Magadat nem fogod meggyűlölni?
Amúgy igen, el tudod titkolni, ha találsz valakit, aki haza kísér és nem fog "pletykálkodni", csak szervezés kérdése.
2013. aug. 12. 22:16
ne titkold el, soha nem fogod magadnak megbocsátani. Beszélj vele őszintén. Lehet csak most érzed úgy, hogy nem akarsz szülni, mert hirtelen jött, együtt könnyebb dönteni.
2013. aug. 12. 22:16
Ha meggyülöl érte igaza is lesz. Egy gyerekhez két ember kell, és egy kapcsolat alapja a bizalom és az öszinteség. Ha nem kell a gyerek mert félsz a felelősségtől vagy mert könnyebb az abortusz mint a gyerek nevelés csak rajta te dolgod. De az hogy mind ezt a párod háta mögött és tudta nélkül akarod csinálni nem szép dolog. Neki is van némi köze hozzá, és ennyi év után talán több öszinteséget érdemelne.
2013. aug. 12. 22:18
6/19 A kérdező kommentje:
igazatok van,elmondtam neki,éshogy lehet hogy nem akarom megtartani,de aztmondta ne mondjak már ilyet,ő nagyon örül neki,átjön megbeszélni,nagyon félek:S
nem szabad ennyire felni! nem vagy mar kislany, a szulest meg tul lehet elni..ne ez mozgasson abban, hogy megtartod-e...az apaval pedig mindenkepp beszelj meg mindent! sok sikert, hajra!:-)
2013. aug. 12. 22:40
Szia!
Megírod, hogy mire jutottatok és, hogy hogy vagytok? Remélem minden rendben!
2013. aug. 13. 09:14
Az első lépést megtetted.
Miért nem akarod megtartani? 25 évesen egy 7 éves kapcsolatban?
Nálunk pont ez a helyzet, 25 vagyok, 7 éve vagyunk együtt, de nekünk nagyon meg kellett küzdenünk a babáért.
Egy élet növekszik benned, a kettőtök sejtjeiből. Gondold ezt még át!
2013. aug. 13. 09:52
2013. aug. 13. 11:07
Kapcsolódó kérdések: