El tudom titkolni a barátom elől, hogy terhes vagyok, és el akarom vetetni? N25
Figyelt kérdés
Nyolc éve vagyuk együtt,még nem élünk együtt.Voltam orvosnál,7 hetes terhes vagyok,nem akarok szülni,de attól félek ha abarátom megtudja,hogy elvetettem,meggyűlöl.Mennyi idő egy ilyen műtét után a bennmaradás,eltitkolhatom?2013. aug. 12. 21:52
11/19 anonim válasza:
A lehető legjobb döntés volt hogy elmondtad neki! remélem meg tudjátok beszélni,hogy mi lenne a legjobb megoldás! Mért nm akarod megtartani?
12/19 anonim válasza:
A félelem a legroszabb tanácsadó és soha nem szabad döntést hozni főleg egy ilyen fontos döntést erre alapozva. Nyugodj meg és alaposan gondold át a dolgot. 25 vagy nem 16 és gondolom nem a pénz vagy a laza kapcsolat miatt nem akarod a babát. Egy ilyen döntés nagyon nehéz, és nyomos indokkel ahhoz hogy ne utáld meg magadat. Remélem sikerül jól döntened.
13/19 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük! egyenlőre gondolkozunk,de a párom szeretné megtartani,mivel jól keres,azt mondta neki nem gond.Még megyek orvoshoz,beszélek vele,még úgyis van egy két hetem gondolkozni:)
2013. aug. 13. 14:17
14/19 anonim válasza:
Örülök, hogy elmondtad neki. Én is 25 évesen estem teherbe tavaly nyáron bogyó mellett. Először megijedtem, de egyszer sem jutott eszembe az, hogy elvetessem... A párom egyből rá is vágta, hogy meg akarja tartani, és minden kétségem elszállt. Persze ott volt a félsz és az ijedtség, de nem bántam meg egy percét sem. Most 4 hónapos a kisfiam, és annyi örömöt ad nap mint nap. Ha az anyagiakkal nincs gond, és szeretitek egymást, tartsátok meg, ezt tudom javasolni...
15/19 anonim válasza:
majd megírod hogy mire jutottatok?
16/19 anonim válasza:
Igen van még időd csakhogy amíg te azon gondolkodol hogy kell e neked a gyerek vagy nem, hogy képes vagy e a felelősség válallásra vagy nem addig a benned növekvő embrió egyre nagyobb és nagyobb lesz, és egyre jobban hasonlít egy kis emberhez. Nem vagyok fanatikus abortusz ellenes de az a véleményem hogy ha valakinek nem kell a gyerek az döntse el időben és ne akkor menjen el mikor már 12 hetes magzatról van szó. Akinek megvan mindene, és talán már fájdalmat is érez.
17/19 anonim válasza:
Hát, gondolkodhatsz, de azért azt is tudjad, hogy nem egy nap lesz amíg elintézed az abortuszt. El kell menned tanácsadóba is, stb. Szerintem egyébként ilyen idősen biztos háttérrel csak akkor vetesd el, ha nem szereted a barátodat, különben butaság lenne. Elég érett vagy már a gyerekvállaláshoz. Én is féltem és mégis megtartottam a babát, a félelem nem válasz a felelőtlen viselkedésre, hanem a következmények felvállalása. Az abortusz is egy döntés, de annak azért lehetnek elég komoly szövődményei is, amit ilyen esetben mint a Tiéd nem biztos, hogy érdemes vállalni. Barátod akarja, akkor nincs min agyalni:)
18/19 anonim válasza:
Mi az oka hogy nem akarod a babát? Az én babám elég hirtelen jött. (25 évesen) Persze akartam gyereket, csak kicsit később. Kb. 3 napig hasonlóan éreztem, mint te. Teljes bizonytalanság, teljesen felfordult az életem. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mit lehet majd csinálni vele. Milyen jó lesz, ha megszületik. A legjobb dolog volt, ami eddig velem történt. Egy percig sem bántam meg, hogy összehoztuk. Jól gondold át, hogy döntesz, nincs visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!