Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszt vagy orokbeadast...

Az abortuszt vagy orokbeadast valasztanatok ha nem tudnatok felnevelni a gyereket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ilyen helyzetben csak kivancsisagbol kerdezem.
2014. szept. 15. 07:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%

embrio a szivmukodes megindulasaig!!

Na mikor indul meg a szivmukodes??az otodik heten mar dobog a baba szive !!!kerlek olvass utana

mint irtam magyarorszagon ilyen korai abortuszt nem vegeznek igy mindig magzatot vesznek el elo magzatot dobogo szivvel!

Ki vagy te hogy eldonsd kinek lesz szar elete es kinek nem/

van egy ismerosom kinai egyik keze nem fejlodott ki az anya a szemetdombra tette ki ott talatak meg a gyerekotthon dolgozoi lany is egyik keze beteg halalra volt itelve kidobtak elve.

Most az egyetemen tanit sokat publikal csaladja van.

Ot halalra itelte az anyja a szemetdobra tette a kutyak teptek volna szet ha nem talaljak meg.

Egy Holland hazaspar fogadta orokbe es halas az eletert es a tudomany halas az o tudasaert.

ennyit az elore megirt szar eletrol

2014. szept. 15. 12:42
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
Birom az ilyen hangos abortuszelleneseket! A legjava soha a budos eletbe nem kerult ilyen helyzetbe h dontenie kellene. Es ugy itelkezik. Azok akik ezt vegigcsinaltak es a semmire megtartottak es igenis alakitottak az eletukon na oket megertem h igy beszelnek. Felmutattak vmit! De amig te sajad magad nem kerulsz olyan helyzetbe szerintem nem illik itelkezni. Ezen gondolkodjon el mindenki. Es ezzel nem azt mondom h en tamogatom az abortusz vagy teljesen hatat forditok neki. Vannak olyan elethelyzetek amikor nincs mas, de vannak akik sajat felelotlenseguk miatt sorra jarjak az abortuszt. Amig nem kerulok ilyen helyzetbe erdemleges valaszt nem tudnek adni. Biztosra allitom h orokbe nem tudnam adni, hiszen mar ott lenne, latnam fognam. Elvetetni se lenne egyszeru de nindent megtennek h erre ne keruljon sor! Ezt valasztanam.
2014. szept. 15. 13:50
 23/27 anonim ***** válasza:
17%

En irtam a szivdobogast es a magzatot

Es kepzeld ha hiszed ha nem voltam ilyen helyzetbe

es en az eletet valasztottam es minden jora fordult

Nelkuloztunk szegenyek voltunk de nem oltem meg pedig egyedul maradtam terhessen mert a ferjem elhagyott.

Munkam jovedelmem nem volt meg iskolaba jartam

Soha nem bantam meg hogy megszultem ezen a heten lesz 20 eves es en is o is foiskolat vegzett azota.

2014. szept. 15. 14:03
 24/27 anonim ***** válasza:
20%

22: Részemről nem abortusz ellenesség. Én is írtam, hogy igenis már pár hetesen baba és él. De ez nem azt jelenti, hogy ne érteném meg, hogy van, amikor nincs más lehetőség.

Viszont azt elítélem, aki úgy gondol az abortuszra, mint egy fogamzásgátló módszerre, és felelőtlenül él, aztán meg úgy is el tudja vetetni.

Azt meg nem tudom megérteni, amikor valaki olyanokat mond, hogy amikor elvetetik, az kb. 8-12 hét között lehet, akkor az a kis lény nem baba, hanem csak valami sejt.

2014. szept. 15. 14:07
 25/27 anonim ***** válasza:
37%

oké, utolsó (én linkeltem, és 'sejteztem le')

Ha választanod kellene, hogy a hasadban lévő magzatod élete, vagy a már fél éves gyerekedé, mit választanál?

(most azt ne nézzük, hogy lehetetelen a szituáció)

Vagy ha azt kellene eldöntened, hogy 2 vagy 6 hónaposan vegyék el a gyerekedet?

(ez is lehetetlen szituáció, ha lehet, lépj túl rajta és csak a kérdést válaszold meg).

Ha elkezditek fejtegetni, hogy miért nem lehetségesek a fenti szituk (holott én is odaírtam, hogy lehetetlen, de ezt ne nézzük), akkor azzal engem igazoltok, mert nem adtok egyértelmű választ, vagyis a válaszotok a magzat lenne, illetve a koraibb terhesség.

Ennyi.

2014. szept. 15. 14:45
 26/27 anonim ***** válasza:
29%

23as ha nem lett volna egyertelmu azt irtam h aki nem volt ilyen helyzetben annak van altalaban a legnagyobb hangja ugy h lovese sincs mi is ez.

Akkor miert is vetted magadra? Direkt kitertem erre. Nem ertelek.

Amugy igen itt azzal van a problema h sokan ugy mennek abortuszra mint a fogtomesre. Sooot arra meg inkabb nehezebben mennek mar lassan az emberek. Es mint irta is vki h sajnos van az a helyzet.

Azon felesleges vitatkozni h mikor kegyetlenseg es mikor nem az abortusz. Az mindig az marad. Ez mar manapsag egy elfogadott eljaras. Amikor terhes voltam 36.heten befektettek. Nem volt hely ahova kellett volna igy a nogyogyaszaton alakitottak ki szamunkra szobat. Igy volt alkalmam talalkozni egy olyan csajjal aki 12 hetes volt es epph megcsinaltak neki az abortuszt. Meseltek h nezett ki. Haaat a szivem szakadt meg. Ha vki megis abortusz mellett dont az tegye idobe, hiaba megvan az ido h meddig lehet de azert megis. Nem lehet jol megfogalmazni. :S

2014. szept. 15. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:
25%
Nos, akkor hadd meséljem el a történetem. 2 gyereket terveztünk, meg is születtek, ezután rakattam fel spirált. Terhes lettem mellette. Mivel nem volt biztos, hogy egészséges lesz, igy az orvos abortuszt javasolt. Nem volt hozzá szivem. Inkább elkezdtem intézni az örökbeadást, mert teljesen kilátástalannak tünt a helyzet, hogy felneveljünk még egy gyereket. Na szóval az lett a vége h nem birtam se elvetetni sem örökbeadni. És tudjátok mit? Életem legjobb döntését hoztam
2014. szept. 15. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!