Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszt vagy orokbeadast...

Az abortuszt vagy orokbeadast valasztanatok ha nem tudnatok felnevelni a gyereket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ilyen helyzetben csak kivancsisagbol kerdezem.
2014. szept. 15. 07:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Megölni csak azt lehet, ami él.
2014. szept. 15. 08:39
 12/27 zabmester ***** válasza:
Most tényleg teljes komolysággal kérdezem: miért haszontalan a válaszom? Azért, mert mást írtam, mint a többség? Ettől én valami alávaló gazember lennék, vagy mi?
2014. szept. 15. 08:41
 13/27 anonim ***** válasza:
47%

12: Úgy tűnik itt mindenki alávaló, aki nem az abortuszt választaná :(

11: Szerinted nem él a magzat, amikor fejlődik az anyában? Uhhhh. Ha csak tisztán biológiai szempontból nézzük, és semmi érzelem, akkor is él. Hiszen ha meghal, akkor megszakad a terhesség, vagy megszakítják.

2014. szept. 15. 08:55
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Abortusz. Mindenki ugy dont ahogy.

De kivancsi lennek amikor odakerul a sor h na tessek add orokbe hanyan lennenek kepesek ra. Ami nem rossz, hiszen ez a normalis. Es epp amiatt valasztjak sokan inkabb az bortuszt mert tudjak akkor jar nem kepesek ra. Az elejen konnyebb veget vetni ennek. Morbidul hangzik de ez igy van.

Volt abortuszom, eszembe semjutott orokbeadni. Vagy megszulom es megtartom vagy nem. Nyugodtan pontozzatok le engem is. Ez az igazsag, sajat velemenyem.

2014. szept. 15. 09:03
 15/27 anonim ***** válasza:
34%

12 -es várható volt,bármily döbbenetes, hogy az 1-es teljesen normális véleményt lepontozzák. Kik? hát az abortusznénik, a sejtcsomózók (talán egy rákos daganatra gondolnak?) a "sajáttestézők" -akik így igazolják (!) magukat - ahogy a liberálisok szokták, a saját vélemény az igazi, szabad- mindenki más lenyomva.

A megfogant élet percről-percre alakul, fejlődik, bontakozik, hogy ember szülessen, aki él, boldogulását keresi, szeret, alkot. Amire a döntés megszületik dobog a szíve. Az embernek van egy halhatatlan, örök lelke, azt nem lehet elpusztítani. A fogantatáskor inkarnálódni vágyakozik, hogy megölelhesse szerethesse anyukáját, apukáját és később a társát, hogy megismerhesse a világot, és azt zenében, dalban, versben vagy egyéb munkájában kifejezhesse.

Minden születéssel az örök és halhatatlan a szellem bukkan napvilágra.

Weöres Sándor írja:

Ki vagy Te ? A határtalan, aki fogantatásodkor a határok közt megjelent.

2014. szept. 15. 09:05
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem tunt fel h mindenki le van pontozva? Aki orokbeadna es aki abortuszt valasztana is. Miert ezen kell most problemazni? Mintha meglepne benneteket egy ilyen kerdesnel. Ez varhato volt h itt mindenki le lesz pontozva, ilyenkor mindig ez van. Sajnos sokan nem tudjak mire valo a zold es piros kez. Keverik h ezzel velemenyuket mutatjak meg nem azt h a valasz epp az adott kerdesre haszno vagy sem. Miert kezditek egymast kopni es sertegetni? Utolso te is egybol tamadsz! En abortuszt irtam es mindenkinek zold kezet nyomtam.
2014. szept. 15. 09:08
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Örökbeadnám. Mivel nem vagyok Isten, hogy rendelkezzek más életével, így kizárt dolog, hogy megölessem.
2014. szept. 15. 09:16
 18/27 anonim ***** válasza:
53%

Aminek dobog a szive az el.

A magzatnak mar 5-6 het korul dobog a szive tehat el.

Morszagon 5/6 hetest nem vesznek el egyszeruen a procedura tul lassu.

Hollandiaban pl a 6 hetig nincs gondolkodasi ido bemesz gyogyszert kapsz uh utan es kesz.na ez a korai abotrusz.

A 10 hetes magzat mar mozog dobog a szive mindene megvan ez egy elet kiontasa torvenyessen.

De hat szaud arabiaban torvenyessen lehet csalo not halalra kovezni az allam kegengedi.

Attol hogy valami torvenyes attol meg nem jogos vagy etikus.

2014. szept. 15. 09:25
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Nekem kellett választanom. Nem volt szívem elvetetni. Akkor érettségiztem, jelentkeztem közmunkára. A védőnő intézett ruhát a kicsinek is, nekem is, hordozható babaágyat, mellszívót, pelust. A többit a közmunkáért kapott pénzből vettem meg. Anyum akkor halt meg, de apu támogatott. Sosem bántam meg, hogy ő van. Most 8 éves, gyönyörű nagylány. Kitűnő tanuló, sportversenyekre jár, zongorázik, segít itthon, ösztöndíja van. Én 18 voltam,mikor született.

Nem mondom, hogy sokszor nem nehéz, pláne, mikor kérdezget, hogy miért nincs apukája. Ő ugyanis meghalt.

2014. szept. 15. 10:01
 20/27 anonim ***** válasza:
64%

tessék. ez kb. egy 6-8hetes terhesség:

[link]

és igen, inkább elvetetem, mint hogy megtartsam, mert nem tudnék azzal élni, hogy van valahol egy gyerekem, vajon jól bánnak-e vele, stb.

Rosszabb esetben nem adom örökbe, hanem megtartom, de akkor meg nyomorra ítélem (a kérdező azt írta, nem tudnám felnevelni, így biztosan szar élete lenne).

2014. szept. 15. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!