Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Suli, vagy munka? Ti melyiket...

Suli, vagy munka? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Titkár szakon vagyok, amivel nagyon valószínű,hogy sok mindenre nem fogok menni. Most adódott egy olyan lehetőség, hogy mehetnék a testvérem mellé dolgozni egy céghez, ahol elég jó dolgom lenne, nem kéne megeröltetni magam, de a faterom azt akarja hogy tanuljak, és ha elmegyek dolgozni menjek is el itthonról..

2014. febr. 26. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettséged van már?
2014. febr. 26. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Én mindkettőt választottam. Esti suli munka mellett. Nem tudsz átmenni esti suliba? Ez így egy köztes megoldás lenne. Ha nem kell széthajtani magad tudsz mellette tanulni is.
2014. febr. 26. 20:01
 3/12 anonim válasza:
83%
Sztem ha nincs még végzettséged, akkor érdemes lehet letenni a titkárit, még ha nem is leszel titkár, csak hogy lássák majd az önéletrajzodban, hogy elbírtál végezni egy sulit.
2014. febr. 26. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
énis.estin tanulás.+meló
2014. febr. 26. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha pedig úgy érzed nem menne a kettő egyszerre, akkor pedig az állás. Szerintem a gyakorlatot többre nézik, mint a papírt.
2014. febr. 26. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
kezdj el dolgozni, jövő tavasszal pedig jelentkezz levelező képzésre egyetemen.
2014. febr. 26. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Iskola szerezz egy végzettséget! Semmi sem tart örökké egyik munka sem, de a tudás és a diploma örök.

2 gyermekes családanya vagyok azt választottam, hogy nem tanulok és most kiszolgáltatott helyzetben vagyok és vegetálok. Ez nem jó! Tanulj tanulj amíg lehet.

2014. febr. 26. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a gyakorlatot többre nézik, mint a papírt.

Persze a betanított munkáknál, de amiből meglehet élni ott igeni számít a papír. Kérdező az a kérdés, hogy vegetálni akarsz vagy előbbre jutni az életben?

2014. febr. 26. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Természetesen előrébb jutni, amibe most a munka segíthetne.. Egyébként diplomás emberek sem tudnak elhelyezkedni, legalábbis nem azon a területen. Időpocsékolásnak tartom, hogy a padban üljek, egy papírért, amivel kitörölhetem a hátsóm.
2014. febr. 26. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
De ne mának élj hanem a jövőnek is. Mai munkanélküliek közül a diplomások találnak leghamarabb munkát. De nem kötelező tanulni,menj dolgoz aztán majd rájösz.
2014. febr. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!