Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 1 hete fesztiválozni voltam,...

1 hete fesztiválozni voltam, és sajnos kiderült hogy belekevertek drogot az italomba. Az estém egy részére nem emlékszem, csak arra hogy egy bokorban keresem a kabátomat. Mikortól érdemes tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a teszt ha csinálok kimutatja e már hogy terhes vagyok e? Még 11 nap van a menstruálásig. Mit tegyek?
2014. szept. 1. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt azért nagyjábol be lehet határolni h történt e vmi. Pl aktus után folyik a sperma a hüvelyedböl stb
2014. szept. 1. 21:35
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Igen, valóban hülyeség lett volna időben orvoshoz menni, hogy esély se legyen terhességre. Elég lesz akkor, ha el kell vetetni. Ha igazán mázlid van, még valami jó kis nemibetegség is összejött grátiszba. Eszetlen kislány.
2014. szept. 1. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utánig 3 napig bevehetted volna...
2014. szept. 2. 08:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

azért ari, hogy amiatt nem is aggódsz, hogy megerőszakoltak...

YOLO

2014. szept. 2. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon butuska vagy,már ne is haragudj.A legkisebb esélye a terhességnek van,ám egy jófajta kis fertőzésnek(kankó,tripper,ghonorrea,a sor végetlen)sokkal nagyobb.Nem nagyon izgat,mi?Azon kívül,ha valakit megerőszakolnak kicsit?! jobban aggasszák a dolgok.Sajnos saját tapasztalatom van,én végigcsináltam az egészet.Valami sántít....
2014. szept. 4. 23:35
 16/21 anonim ***** válasza:
ostoba
2014. szept. 6. 23:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Uristen.ez fajt. Ha megjon a menszeszed.megnyugszol h nem vagy terhes.oszt ha joo benyelte egy barmilyen fertozest akkor meg leshetsz.ekkora idiotat.az ilyen meg is erdemli a sorsat! Sajnalatos ha valakit megeroszakolnak es elmegy orvoshoz kiderul elkapott akar halalos fertozest. De teged nem tudnalak sajnalni.szanalmas
2014. szept. 8. 00:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni azt, aki drogot kevert az italodba, és azt a helyet is, ahol voltál!!!
2014. szept. 8. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarja :) elvezte az egeszet. Csak neh terhes legyen az erdekli :) a tobbi az meg jo is volt neki
2014. szept. 8. 22:50
 20/21 anonim válasza:
Feljelenteni felesleges ha fogalmad sincs hogy ki lehetett az ekövető csak felesleges körök lettek volna . Orvoshoz kellet volna menned . De
2017. jún. 15. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!