Balatonra szeretnénk menni nyaralni pár napra, hova menjünk? Külföldön élek, és ötleteket szeretnék tőletek, hogy gyerekekkel a balaton mely részére érdemes menni.
Szia! Én itt már voltam, ajánlom:
Mi ma jöttünk meg Fonyódról, nagyon jó volt. Leszámítva a millió szúnyogot éjjel (mondjuk volt szúnyogháló, csak kint nem lehet megmaradni tőlük). Van szabadstrand, az nagyon szupi, bár mi ott nem nagyon voltunk, mert társasüdülőben nyaraltunk, és van saját partszakasz, de kb. a szabadstrand mellett van, egyik nap a vízben átgyalogoltunk :) Különben a víz szuper, mostmár jó meleg, és a két és fél éves fiamnak is leér már a lába az elején.
De szerintem sok jó hely van a Balatonon, pl. Balatonlelle is nagy kedvenc, mondjuk én azt szeretem, ha zajlik is az élet, és Lelle ilyen szempontból príma. Voltunk Bogláron is, az nekem pl. túl nyugis, ezért akkor is mindig átjártunk Lellére. Ezen kívül még Balatonfenyvest ismerem elég jól, amit szintén nagyon szeretek, szerintem gyerekkel is tökéletes, illetve még amikor én voltam gyerek, akkor mindig Balatonberényben nyaraltunk, amit akkor imádtam, de két éve átmentünk Lelléről kicsit nosztalgiázni Berénybe és hát... nagyon pusztulat, jóformán semmi nincs, plusz ha jól tudom, egy strand van, az is fizetős. De ebben nem vagyok biztos.
BALATONLELLE!
Itt lakom és csakis ezt tudom ajánlani!
A homokos standrészt imádni fogják a gyerekeitek!
Mint ahogy, már elöttem is írták, zajlik az élet...
Épp most van a Juliális nevű rendezvény, de nem ér véget, mert hamarosan kezdődik a borfeszivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!