Mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sok eve ferjnel vagyok, van egy 3 eves gyerekunk. Most besikerult egy baba (az elozore hosszh eveket vartunk), 4 hetes terhes vagyok. Ferjem azt mondja vetessem el, mert nem jo az anyagi helyzetunk. A kapcsolatunk mar eleg regen megromlott, en mar tobbszor gondoltam a valasra, de o nem megy bele. En meg akarom tartani a babat es baromira faj, hogy o meg elvetetne. Ugy erzem ha megtennem, soha a budos eletbe ra sem tudnek nezni erre az emberre. A gyerekem gyilkosara. Nem vagyok abortusz ellenes, de azt hiszem a mi helyzetunk nem olyan rossz, hogy ne vallalhatnank be. En elvalnek tole, de nem egyezik bele.:(2014. aug. 30. 00:18
11/18 anonim válasza:
Mi az, hogy nem egyezik bele?? Ki nem sz.a le, hogy mibe egyezik bele? És ha úri kedve azért néha meg..., bár nem vagytok jóban. Azt javaslom, olyan életet élj, amit a lányodnak is kívánnál. Gondolom, már elég öreg vagy ahhoz, hogy tiszteld magad...
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, elég idős (nem öreg:D) vagyok hozzá.:)
Amúgy valószínű el fogok vetélni, mert elkezdtem vérezni.:(
2014. aug. 31. 13:27
13/18 anonim válasza:
Feltudnál nevelni egyedül két gyereket? Lenne segitséged? Egyébként ahhoz nem kell elvállni hogy elhagyd. S annyira valóban nem lehet rossz a kapcsolatotok ha teherbe estél. Ha akarod a gyereket akkor tarsd meg. Abortuszra nem lehet senkit kényszeríteni.
14/18 anonim válasza:
nem lehet senkit kényszeríteni, de felellőséget olyan jó áthárítani. ;-) Csúúúúnya körülmények, csúúúúnya férj stb.
A Te döntésed és a Te lelkiismereted.
15/18 anonim válasza:
Van munkád, kereseted? Ha elválnátok, akkor meg tudok oldani a lakhatást? Azért kérdezem, mert ha igen, akkor biztosan nem vetetném el. Ha teljesen a férjedre vagy szorulva jelenleg, akkor gondold végig, hogy bírsz-e (anyagilag stb) 2 gyerekkel.
Ha sehogy sem menne külön, akkor elgondolkodnék...
Én nem lennék képes elvetetni egy babát, de nem vagyok a te helyzetben, így nem tudom miként döntenék.
16/18 A kérdező kommentje:
Felsobb hatalmak eldontottek mar helyettem. Nem engem valasztott szulojeve ez a gyermek.:(
2014. aug. 31. 22:31
17/18 anonim válasza:
Sajnálom, talán a sors keze...
Tanulópénz ez a történet, védekezni kell.
18/18 anonim válasza:
Az anyagi helyzet nem lehet kifogás.Nem egy autorol van szo,hogy költséges a fenntartása és inkább nem kell.Neked kell eldöntened,hiszen a te tested,a te lelkivilágod fog rongálodni.A párodnak szinte mindegy mert fogalma sincs milyen érzés,nem tudja mit kér tőled!!Az biztos,hogy mig élsz nem bocsájtod meg neki és magadnak sem ha miatta döntesz az abortusz mellett.Ha nem tartod meg a babát,az legyen azért mert te nem akarod,ne pedig azért mert más igy döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!